ALDE, ironii legate de întrebările pentru referendum: "Azi ne-a venit lumina de la Ierusalimul cotrocenist" - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732luni 21 oct 2019

ALDE, ironii legate de întrebările pentru referendum: "Azi ne-a venit lumina de la Ierusalimul cotrocenist"

de MH Joi, 25 aprilie 2019, 16:04
- a A+
Imagine
ALDE comentează ironic întrebările anunțate de președintele Klaus Iohannis pentru referendumul din 26 mai: "Azi ne-a venit lumina de la Ierusalimul cotrocenist". De asemenea, reprezentanții formațiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu susțin că întrebările produc mai degrabă alte întrebări decât răspunsuri, iar acțiunea în sine a șefului statului este de fapt neînțelegerea de către acesta a rolului său."După ce ne-a fiert doi ani și mai bine cu al său referendum pe justiție, azi ne-a venit "lumina" de la Ierusalimul cotrocenist. Din păcate, nu ne luminează deloc, mai degrabă ne întunecă deplin. Sunt întrebări care produc mai degrabă alte întrebări decât răspunsuri", comentează reprezentanții ALDE, într-un comunicat de presă.

Ei susțin că "această improvizație de referendum" este o nouă dovadă că Iohannis nu a înțeles care este rolul unui președinte și lansează un nou atac la adresa președintelui.

"Îi mai spunem o dată. poate înțelege pentru ultimele 6 luni de mandat: rolul unui președinte este de a uni, și nu de a dezbina! De a clădi, și nu de a dărâma! Și mai speră președintele că, prin convocarea referendumului în paralel cu alegerile, va purcede alături de Rareș Bogdan și Ludovic Orban să bată țara-n lung și în lat, doar-doar le-o mai sălta procentele. Iar la întrebarea dacă președintele va folosi banii publici ai Administrației Prezidențiale pentru a face campanie alături de PNL nu ne trebuie un referendum național pentru a ști dinainte răspunsul", adaugă ALDE.


1. Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?

2. Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?".


1070 de afisari


mistocarii..
arpi [utilizator], Joi, 25 aprilie 2019, 16:15
+4/4
Când nu le convine ceva penali o dau pe mistocarii..
ALDe si PSD
Kosmos [utilizator], Joi, 25 aprilie 2019, 16:41
+2/2
Sunt manevrati de Ierusalem la propriu prin consilierii trimisi de BIbi ..deci ce glume expirate mai au si tradatorii astia
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings