Norul de praf saharian a ajuns deja deasupra României / Mașinile bucureștenilor, acoperite de un praf de culoare roșiatică - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377luni 21 oct 2019

Norul de praf saharian a ajuns deja deasupra României / Mașinile bucureștenilor, acoperite de un praf de culoare roșiatică

de Redactia Miercuri, 24 aprilie 2019, 11:42
- a A+
Imagine
Norul de praf din Sahara, descris de meteologi drept "foarte de dens", a ajuns deja deasupra României, miercuri.Vestul țării a fost prima zonă afectată de ploaia cu praf saharian. La Reșița, dar și în alte zone ale județului Caraş-Severin, în câteva minute mașinile și copacii au fost acoperite cu un praf gălbui, spre roșcat, potrivit B1TV.

Norul de praf saharian a ajuns și în Capitală, mașinile bucureștenilor fiind acoperite de un praf de culoare roșiatică.

Duminică, norul de praf saharian, provenind în principal din Algeria, a cuprins zone importante din Spania, Elveția, sudul Italiei, Malta și insulele din vestul Mediteranei. Luni, norul gros de praf a fost împins de vânt spre nordul Italiei și sudul Franței și se așteaptă ca acesta să atingă atât Marea Britanie și Irlanda, cât și sud-vestul Germaniei, regiunea Adriatică și Balcanii de Vest.


Depunerile din țara noastră vor putea fi observate în zonele și intervalele cu ploaie, cel mai probabil miercuri, în regiunile vestice, nord-vestice și la munte, iar spre finalul săptămânii mai ales în jumătatea de vest a țării, spuneau meteorologii.


3085 de afisari


Masina din poza
alibaba: 10.8.18,26.5.19,HN [utilizator], Miercuri, 24 aprilie 2019, 12:13
+2/2
s-a inrosit de tot.
comenteaza
Cookie Settings