Un candidat britanic la alegerile europarlamentare a demisionat, după i-a făcut pe români "hoți de buzunare" - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377luni 21 oct 2019

Un candidat britanic la alegerile europarlamentare a demisionat, după i-a făcut pe români "hoți de buzunare"

de DG Miercuri, 24 aprilie 2019, 10:39
- a A+
Imagine
Ali Sadjady, un politician britanic care candida la alegerile europarlamentare, a fost forțat să demisioneze după ce a afirmat că este tentat să susțină procesul Brexit dacă acest lucru ar opri venirea hoților de buzunare români în Marea Britanie, scrie Mediafax, citând The Independent.Sadjady, fost membru al Partidului Conservator, candida la europarlamentare din partea noii formațiuni centriste Change UK.

"Când aud că 70% din hoții de buzunare prinși la metroul din Londra sunt români mă cam face să vreau Brexit", afirma Sadjady, într-un mesaj pe Twitter postat în noiembrie 2017.

Pe lângă afirmațiile privind cetățenii români, politicianul a sugerat într-o serie de mesaje pe Twitter că cei care militează pentru un nou referendum pe tema Brexit "nu cred în democrație".

Marți seară, un purtător de cuvânt al formațiunii Change UK a declarat că, în urma discuțiilor, Ali Sadjady a reflectat în legătură cu mesajul inadecvat postat pe Twitter în 2017 și a fost de acord să se retragă de pe lista de potențiali candidați la europarlamentare.
2454 de afisari


...
samuraijack [utilizator], Miercuri, 24 aprilie 2019, 10:53
+15/19
E interesantă afirmația care vine de la un musulman. E ca și cum am zice în mod similar: "Când aud că 95% din teroriști sunt musulmani...".
Din pacate
Krausser [utilizator], Miercuri, 24 aprilie 2019, 11:11
+11/13
Nu spune ceva ce nu ar fi cumva adevarat...ok, nu-s 70%, dar sunt suficienti incat sa avem o imagine de toata jena....
Din 2014 de cand locuiesc in Lodnra, am observat o crestere procentuala masiva a infractiunilor care au in prim plan cetatenii romani (spun cetateni, nu fac referire la vreo etnie...anume) . Pentru o mai buna edificare va invit sa aruncati o privire pe rapoartele politiei metropolitane privind originea celor incarcerati in ultimii 2 ani...
inca 9 comentarii comenteaza
Cookie Settings