Noua Zeelandă și Franța se unesc pentru a combate terorismul online - Hotnews Mobile
1 € 4,7582 1 USD 4,3186luni 14 oct 2019

Noua Zeelandă și Franța se unesc pentru a combate terorismul online

de A.Z. Miercuri, 24 aprilie 2019, 9:02
- a A+
Imagine
Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a anunțat miercuri că se va întâlni cu președintele francez Emmanuel Macron luna viitoare în Paris, pentru a discuta despre căile prin care actele de violență extremă și terorism pot fi cenzurate online, potrivit AP News .Ardern și Macron au de gând să ceară liderilor mondiali și directorilor executivi ai companiilor de tehnologie să își ia un angajament, numit "Christchurch Call". Ardern nu a oferi detalii în legătură cu această promisiune, susținând că este încă în lucru.

Ea a discutat în ultima perioadă cu reprezentanți ai companiilor Facebook, Twitter, Microsoft și Google, precum și cu lideri mondiali, fiind de părere că este posibilă atingerea unui consens.

"Nu este vorba despre libertatea de exprimare", a declarat Ardern."Atenția este îndreptată spre eradicarea actelor extreme de terorism online."

Ardern a adăugat faptul că Macron a asumat o poziție de lider în încercarea de a elimina terorismul online, iar perspectiva sa va fi completată de experiența lui Ardern legată de atacurile recente, în cadrul discuțiilor care vor avea loc pe 15 mai.


596 de afisari


terorismul online?
sorinnc [utilizator], Miercuri, 24 aprilie 2019, 9:13
+2/4
baietii astia au avut in unele cazuri numele si prenumele viitorilor atentatori si nu au facut nimic sa ii impiedice.
O alta scuza pentru a ingradi internetul.
comenteaza
Cookie Settings