Prim-ministrul Noii Zeelande: Nu există o conexiune între atacurile din Sri Lanka și Noua Zeelandă - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732luni 21 oct 2019

Prim-ministrul Noii Zeelande: Nu există o conexiune între atacurile din Sri Lanka și Noua Zeelandă

de A.Z. Miercuri, 24 aprilie 2019, 6:35
- a A+
Imagine
Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a declarat miercuri că nu există dovezi care să sugereze că atentatele din Sri Lanka au fost comise ca reacție la atacurile teroriste de la două moschei din Noua Zeelandă, relatează Mediafax, citând Reuters.Ruwan Wijewarden, ministru de stat pentru Apărare din Sri Lanka, le-a spus marți parlamentarilor de la Colombo că anchetatorii au stabilit că "acest atac a fost comis ca reacție la atacul anti-musulman de la Christchurch" din data de 15 martie.

"Înțelegem că investigația atacurilor din Sri Lanka este în stadiul incipient. Noua Zeelandă nu a văzut momentan dovezi care să susțină această declarație", a declarat Ardern.

Organizația teroristă Stat Islamic a revendicat atentatele din Sri Lanka, în urma cărora cel puțin 320 de persoane au murit, și a oferit o listă cu numele a șapte persoane, presupușii autori ai atacurilor, dar nu a oferit dovezi care să susțină acest lucru.

Cel puțin 50 de persoane au murit și alte 20 au fost grav rănite în urma a două incidente armate produse în data de 15 martie la moscheile Al Noor și Linwood din Christchurch, Noua Zeelandă. Atacul terorist a fost comis de un adept al supremației albe și autoproclamat "etno-naționalist". Înaintea atacului, individul a publicat pe contul său de Twitter mai multe poze cu arme și o "proclamație" de 74 de pagini în care își explică acțiunile.


1175 de afisari


Stie ea mai bine decat Sri Lankezii
Alui [utilizator], Miercuri, 24 aprilie 2019, 12:08
+2/8
Care au declarat tocmai contrariul!
Socialistii astia sunt aliatii de facto ai teroristilor. Neaga evidenta pana-n panzele albe! Eu unul credca tipa e cam dusa!
pt unele
Point [utilizator], Miercuri, 24 aprilie 2019, 9:20
+1/9
iepe burkate nu exista decat pace mondiala si flori.
negarea asta absurda a adus societatea moderna in pragul autodistrugerii.mai de curand o adolescenta din anglia a fost sfatuita de politie sa nu spuna nimanui,nici parintilor,ca a fost violata.de cine zici?de niste briti bauti?naaaah de fratii lor conlocuitori si muslimi.
mandretea asta de fomeie,puternica si independenta,neaga evidentul declarat,si-si mai pune o patura-n cap sa o apere de bombe.
ridicolul este ca frumusetea din imagine beneficiaza de protectie supranumerica,iar pulimea moare pe declaratiile ei
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings