Eugen Nicolicea face precizări în premieră despre "secretul" din CV: Am absolvit Dreptul cu nota 10 la examenul de licență la Universitatea Spiru Haret - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2167duminică 26 sep 2021

Eugen Nicolicea face precizări în premieră despre "secretul" din CV: Am absolvit Dreptul cu nota 10 la examenul de licență la Universitatea Spiru Haret

de C.D. Marţi, 23 aprilie 2019, 11:32
- a A+
Imagine
​Propus la ministerul Justiției în locul lui Tudorel Toader, Eugen Nicolicea admite, pentru prima oară public, că a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Spiru Haret. ​


În CV-ul oficial al deputatului pare doar că este absolvent al Facultății de drept, fără a se preciza instituția de învățământ sperior pe care a urmat-o.

"Iar în ceea ce privește facultatea de drept, sau altfel spus, “marele secret al lui Nicolicea", de fapt, nu era niciun secret. Cei care s-au interesat, au primit imediat informațiile solicitate de la Universitatea Spiru Haret, inclusiv că am absolvit cu nota 10 la examenul de licență", susține Nicolicea într-un comunicat de presă, acuzându-i pe jurnaliștii care au scris despre acest subiect că nu au publicat informația ca să nu "strice un subiect atât de “senzațional"".

Cu toate acestea, Nicolicea a refuzat constant să spună unde a terminat Facultatea de drept, amenințând chiar un jurnalist că-i retrage acreditarea de la Parlament dacă mai insistă cu această întrebare.

Pe de altă parte el se consideră pregătit să vină la Ministerul Justiției.

"A susține că o vechime de aproape 27 de ani în Parlamentul României nu înseamnă și experiență juridică, înseamnă să fii rău intenționat sau de o calitate intelectuală îndoielnică, fără a mai pune în discuție lipsa de respect față de cea mai importantă instituție a democrației", se mai arată în comunicatul semnat de Nicolicea.


15001 afisari10?
Frank777 [utilizator], Marţi, 23 aprilie 2019, 11:39
+58/58
hai bre nea Nicolice ca la Spiru se ia cu 11 sau 12 daca dai si un sprit. La spiru iti da direct hartia ca sa nu mai piarda timpul cu tini 4 ani.Pi buni acum pe cini crezi ca pacalesti?Pi noi cei care am luat si noi la spiru dreptul cu 10 si nici nu am trecut pi acolea? Stii de ce ? ca este la distanta bre ,asta e chestia, nu trebuie sa mergi la examene. Nu tine bre ca stie toata lumea ce este cu spiru.Invatamant la distanta mare
Ma ia durearea de cap cand vad cata
bancher [utilizator], Marţi, 23 aprilie 2019, 11:42
+42/44
incompetenta zace aici.
Ca sa fii competent ai nevoie de cel putin 2 factori: sa ai background teoretic (adica o facutlate buna in spate, dublata de masterat si doctorat) si sa ai experienta pe domeniul respectiv . Nu il mai pun si pe al treilea, adica sa fii talentat pe domeniul respectiv, ptr ca se poate considera un factor speculativ ptr un ministru.
Nicolicea nu are niciunul dintre acestea. Facultatea e clar ca e la o particulara neacreditata. Daca era acreditata, dadea examen de licenta la ea...dar, avand in vedere ca a dat examen la Spiru Haret, e clar ca a facut o facultate de 2 bani, poate autorizata dar sigur neautorizata. In al doilea rand a facut facultate la batranete....la varsta lui ar trebui sa fi facut facultatea prin anii 1980, dar atunci nu erau particulari...deci e clar ca a facut-o dupa 1990, cand era demult trecut de varsta studentiei.
In al treilea rand nu are experienta jurudica...faptul ca a fost parlamentar nu inseamna ca este si jurist cu experienta. Asta se castiga lucrand zi de zi in domeniu, sa vezi problemele, spetele si rezolvarile.
A plimba niste hartii de la o camera la alta nu este experienta, imi pare rau...
vai de noi cu Nicolicea....sper sa nu ajungem sa il regretam pe Tudorel Toader
inca 27 de comentarii comenteaza