Presa din Turcia: Ianis Hagi ar putea ajunge la Galatasaray în vară - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732luni 21 oct 2019

Presa din Turcia: Ianis Hagi ar putea ajunge la Galatasaray în vară

de Diana Ene Luni, 22 aprilie 2019, 14:39
- a A+
Imagine
Ianis Hagi (20 de ani) e din ce în ce mai aproape de plecarea de la Viitorul. Puştiul "Regelui" va încerca o nou experienţă în străinătate, după cea mai puţin reuşită de la Fiorentina, transmite Mediafax.Cu Sevilla, AS Roma, Anderlecht sau Standard Liege pe urmele sale, Hagi junior poate ajunge, în cele din urmă, la Galatasaray. Urmează să aibă loc discuţiile decisive. Presa din Turcia anunţă că Gică Hagi va avea întâlnirea decisivă cu Fatih Terim pentru transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray.

"Legendarul Gheorghe Hagi se va întâlni, la finalul acestui sezon, cu Fatih Terim, pentru a discuta transferul fiului său la Galatasaray. Ianis Hagi este primul nume de pe agenda clubului galben-roşu. Fiul lui Gheorghe Hagi, care i-a câştigat pe suporteri cât timp a jucat la Galatasaray, ar putea îmbrăca tricoul purtat de tatăl său.

Românul a fost transferat o perioadă de Fiorentina, dar s-a întors la Viitorul. Acum, vrea o nouă provocare în carieră. Şi vrea să-i calce pe urme tatălui său", scriu jurnaliştii de la Aksam.

"Doi prieteni vechi îşi dau mâna", mai scriu turcii, care dau ca sigură mutarea.


1449 de afisari


Cine-i Ianis ăsta?
prec [utilizator], Luni, 22 aprilie 2019, 14:42
+1/3
Ce face el? La ce-i bun?
comenteaza
Cookie Settings