Ianis Hagi (20 de ani) e din ce în ce mai aproape de plecarea de la Viitorul. Puştiul "Regelui" va încerca o nou experienţă în străinătate, după cea mai puţin reuşită de la Fiorentina, transmite Mediafax.

Ianis HagiFoto: Captură - FC Viitorul

Cu Sevilla, AS Roma, Anderlecht sau Standard Liege pe urmele sale, Hagi junior poate ajunge, în cele din urmă, la Galatasaray. Urmează să aibă loc discuţiile decisive. Presa din Turcia anunţă că Gică Hagi va avea întâlnirea decisivă cu Fatih Terim pentru transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray.

"Legendarul Gheorghe Hagi se va întâlni, la finalul acestui sezon, cu Fatih Terim, pentru a discuta transferul fiului său la Galatasaray. Ianis Hagi este primul nume de pe agenda clubului galben-roşu. Fiul lui Gheorghe Hagi, care i-a câştigat pe suporteri cât timp a jucat la Galatasaray, ar putea îmbrăca tricoul purtat de tatăl său.

Românul a fost transferat o perioadă de Fiorentina, dar s-a întors la Viitorul. Acum, vrea o nouă provocare în carieră. Şi vrea să-i calce pe urme tatălui său", scriu jurnaliştii de la Aksam.

"Doi prieteni vechi îşi dau mâna", mai scriu turcii, care dau ca sigură mutarea.