Caroline Garcia: "Putem fi mândre de noi"; Mladenovic: "Simona şi Monica au fost incredibile, iar fanii români la fel" - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377luni 21 oct 2019
FedCup, semifinale: Franța vs România 3-2

Caroline Garcia: "Putem fi mândre de noi"; Mladenovic: "Simona şi Monica au fost incredibile, iar fanii români la fel"

de Diana Ene Duminică, 21 aprilie 2019, 23:42
- a A+
Imagine
Caroline Garcia a declarat, duminică seară, că jucătoarele din echipa Franţei pot fi mândre de ele după victoria cu România. Coechipiera sa de la dublu, Kristina Mladenovic, a subliniat că Simona Halep şi Monica Niculescu au fost incredibile, iar suporterii români la fel."Mă simt foarte obosită, ne-am dorit foarte mult, toată lumea a adus puncte şi cred că putem fi mândre de noi", a declarat Garcia.

"Weekend-ul a fost foarte lung, au fost meciuri extraordinare, atmosfera la fel, a fost nevoie să ajungem la dublu, este incredibil, suntem în finală. Simona şi Monica au fost incredibile, iar spectatorii din România la fel", a spus la rândul ei Kristina Mladenovic.

România a ratat calificarea în finala FedCup, după ce perechea Monica Niculescu/Simona Halep a fost învinsă, duminică, la Rouen, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4, de cuplul Kristina Mladenovic/Caroline Garcia. Franţa s-a impus în faţa României, cu scorul de 3-2, în semifinalele FedCup.

După meciurile de simplu, România şi Franţa au fost la egalitate, scor 2-2, în semifinalele FedCup.

Irina Begu, locul 83 WTA, a fost învinsă, duminică, la Rouen, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-2, de Pauline Parmentier, locul 53 WTA.

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, tot duminică, cu scorul de 6-7 (6), 6-3, 6-4, pe Caroline Garcia, locul 21 WTA.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial. Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen.

În urma acestui eşec, România va rămâne în Gupa Mondială I şi va juca anul viitor în sferturile de finală.

Franţa va evolua, în deplasare, la 9 şi 10 noiembrie, în finala FedCup, cu Australia, care a învins Belarusul cu 3-2.2083 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings