IMAGINEA ZILEI Un sfârșit e un început - Irina Begu, în lacrimi la conferința de presă​ - Hotnews Mobile
1 € 4,7582 1 USD 4,3186luni 14 oct 2019

IMAGINEA ZILEI Un sfârșit e un început - Irina Begu, în lacrimi la conferința de presă​

de Adrian Ilincescu Duminică, 21 aprilie 2019, 23:37
- a A+
Imagine
​Sigur că eram pregătit pentru o altfel de "imaginea zilei", că mintea mi-a lucrat scenarii toată ziua și că vedeam o horă a fetelor în Kindarena. N-a fost să fie, nu de data asta. Fetele au dat tot ce au putut, au fost aproape de o calificare istorică în finala FedCup, însă în sport cineva trebuie să piardă. Irina Camelia Begu a venit într-un picior la conferința de presă, iar pe durata acesteia a avut ochii în lacrimi.Conferința de presă a fost una atipică, în care cu greu au ieșit cuvintele, atât din partea fetelor cât și din partea jurnaliștilor. Am primit toți cei prezenți în centrul de presă o promisiune din partea fetelor că nu se vor da bătute și că această înfrângere dureroasă ar putea fi schimbată într-o zi cu o petrecere în toată regula.

Nu ne rămâne decât să le mulțumim fetelor pentru că au pus din nou tenisul românesc pe harta sportului mondial și că presa din toată lumea a dedicat spații ample echipei naționale de FedCup a României.

De asemenea, nu trebuie uitat minunatul public pe care naționala l-a avut la Rouen (și nu numai), unul care a dominat în multe momente fondul sonor și care a obținut recunoașterea adversarelor (Kristina Mladenovic a vorbit la superlativ despre fanii tricolorelor).Imaginea tristeții la conferința fetelor noastre:5075 de afisari


De ce lacrimi...?
Soarele [utilizator], Luni, 22 aprilie 2019, 1:50
-3/5
Când ai valoare inferioară adversarelor (n.b. - nu scriu că "n-ai valoare") faptul că verşi lacrimi după înfrângere nu denotă decât lipsă de realism şi autoevaluare.
comenteaza
Cookie Settings