Cîțu: Marea epurare a funcționarilor din ministere începe în două săptămâni / Vor rămâne numai cei loiali lui Dragnea și PSD-ului, restructurarea fiind făcută fără plăți compensatorii - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732luni 21 oct 2019

Cîțu: Marea epurare a funcționarilor din ministere începe în două săptămâni / Vor rămâne numai cei loiali lui Dragnea și PSD-ului, restructurarea fiind făcută fără plăți compensatorii

de N.O. Sâmbătă, 20 aprilie 2019, 11:49
- a A+
Imagine
Senatorul PNL Florin Cîțu a acuzat sâmbătă PSD că pregătește o "epurare" a bugetarilor, care ar urma să înceapă în două săptămâni, iar că "Liviu Dragnea a hotărât să păstreze în afară de amante, rude și șoferii, numai pe cei care sunt loiali lui și PSD-ului". Potrivit acestuia, această restructurare ar urma să se facă "fără plăți compensatorii"."Dacă ești bugetar, află câți mai rămâneți la locul de muncă! Liviu Dragnea își pregătește armata de funcționari PSD-iști. Când îi plătești, îi controlezi. Urmează două rânduri de alegeri în 2019. În ministere se pregătesc epurările anunțate de Teodorovici încă din noiembrie 2018. Liviu Dragnea și omul Kremlinului ne spun că nu pot implementa programul de guvernare pentru că funcționarii , care nu fac politică (!!!), din ministere și agenții se opun", scrie Cîțu pe pagina sa de Facebook, alăturând și un tabel "cu numarul maxim de angajati din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste".

El a mai spus că este "exact ca pe vremea lui Ceaușescu".

"Să înțelegeți mai bine, exact ca pe vremea lui Ceaușescu, în toate instituțiile deja există câte un șef politic din PSD. Astăzi vă prezint în premieră tabelul cu numărul maxim de angajați din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste. Acesta este numărul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, așa cum au fost trimise de ordonatorii principali către Ministerul Finanțelor Publice", a mai scris liberalul.

El a prezentat și un citat din declarațiile ministrului Eugen Teodorovici.

“Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agenţiile, colegii mei au primit şi au şi răspuns la solicitarea Ministerului de Finanţe vizavi de o situaţie clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânşii în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanţe. Până la final de iunie se face, pentru ca la prima rectificare să ţinem cont de aceste rezultate" - Eugen Teodorovici, 18.04.2019.

Senatorul PNL menționează că a înțeles că "este nevoie de recomandarea unei organizații PSD pentru a rămâne în funcție".
"Marea epurare începe în două săptămâni, când se vor finaliza listele urmând ca în treizeci de zile să fie disponibilizați toți cei care «se opun» implementării programului de guvernare. Atenție: această restructurare se face fără plăți compensatorii! Tăriceanu iar o să iasă și o să spună că el nu a fost consultat. Să vedem cine îl mai crede!", încheie Florin Cîțu.

6173 de afisari


:)
placutesuedeze [utilizator], Sâmbătă, 20 aprilie 2019, 18:08
+4/4
băi orlando, chiparoase, tu ești băi? hai că e stilul tău!
pai si pe cine dau afara?
clam [utilizator], Sâmbătă, 20 aprilie 2019, 13:33
+3/3
ca toti sunt rude amante soferi si psd=isti. macar sa mai dea afara din ei, platim mai putini incompetenti angajati pe pile.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings