Mexic: Un judecător a fost ucis în atacul unui grup armat asupra unei secţii de poliţie - Hotnews Mobile
1 € 4,7582 1 USD 4,3186luni 14 oct 2019

Mexic: Un judecător a fost ucis în atacul unui grup armat asupra unei secţii de poliţie

de S.A. Sâmbătă, 20 aprilie 2019, 3:12
- a A+
Imagine
Un judecător a fost ucis în cursul unui atac comis asupra unui comisariat de poliţie din centrul Mexicului de un grup înarmat care a încercat să elibereze un deţinut, au anunţat vineri autorităţile locale, relatează AFP citat de Agerpres .Atacul s-a soldat, de asemenea, cu moartea unui atacator, a deţinutului pe care au încercat să îl elibereze şi a altui deţinut.

Membrii echipei de comando au pătruns pe neaşteptate joi seară în comisariatul din oraşul Celaya, statul Guanajuato, o regiune pradă crimei organizate.

Sosiţi la bordul a cel puţin trei camionete, atacatorii erau îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti, reuşind să înşele astfel autorităţile, potrivit guvernului local.

Ei au întrat în secţia de poliţie pentru a ajuta la evadarea unui individ, identificat ca fiind Armando N., arestat pentru infracțiuni legate de traficul de droguri, potrivit sursei.

Agresorii au deschis focul, omorând un judecător şi un alt deţinut, înainte de a reuşi să fugă cu bărbatul pe care veniseră să îl elibereze.

Ulterior, a avut loc o confruntare cu poliţişti şi militari într-o localitate învecinată, provocând moartea a doi membri ai grupului armat, unul fiind individul care tocmai fusese eliberat, potrivit guvernului local.


440 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings