Tablou cu Nicolae Ceaușescu, în biroul unui primar PNL din Prahova: "Ce e rău în asta?" - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377luni 21 oct 2019

Tablou cu Nicolae Ceaușescu, în biroul unui primar PNL din Prahova: "Ce e rău în asta?"

de V.M. Sâmbătă, 13 aprilie 2019, 14:48
- a A+
Imagine
Un tablou cu Nicolae Ceaușescu se află în biroul unui primar PNL din județul Prahova. Edilul se întreabă "ce e rău în asta?", în condițiile în care susține că și-a decorat biroul cu tablouri ale unor "conducători ai României care au condus țara asta bine", scrie Mediafax."Liberalii care au murit în temnițele comuniste se întorc în mormânt cu un așa primar LIBERAL", este mesajul postat pe Facebook de un fost consilier local și care însoțește două fotografii făcute în biroul primarului din Podenii Noi, Mihai Alionte.

Pe peretele lateral al biroului primarului este pus un tablou cu Nicolae Ceaușescu.

Mihai Alionte, primar PNL aflat la al doilea mandat, a declarat corespondentului Mediafax că în birou are mai multe tablouri, nu doar cel cu Nicolae Ceaușescu, și nu vede "care ar fi problema".

"Și care este problema? Am mai multe tablouri. Sunt și cu Carol I, Ștefan cel Mare. Sunt niște conducători ai României care au condus țara asta bine. Trebuie să fugim de istoria României? Nicolae Ceaușescu face parte din istorie. A condus țara asta 25 de ani. A făcut lucruri rele, dar și foarte bune, din punctul meu de vedere. Nu pun însemne fasciste. Ce e rău în asta?", a declarat Mihai Alionte.

Alionte a spus că are de mult timp tabloul în birou.5552 de afisari


Raul este ca...
contributor.bis [utilizator], Sâmbătă, 13 aprilie 2019, 14:59
+28/30
cei ce nu "înteleg" "Ce e rău în asta?" sunt în continuare votati de un popor incult si fricos (las, s-ar potrivi mai bine).
Nu e liberal
imi_pasa_de_romania [utilizator], Sâmbătă, 13 aprilie 2019, 16:00
+22/24
Liberalii adevarati au disparut. Ei sunt acum infectati de traseistii din PCR si odraslele lor. Tocmai de aceea PNL, PSD, aceeasi mizerie.
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings