Primarul PSD din Alexandria interzice manifestațiile publice în fața Casei de Cultură, unde PNL anunțase că vrea să facă miting. Senator liberal: "Democrația a murit în Teleorman" - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Primarul PSD din Alexandria interzice manifestațiile publice în fața Casei de Cultură, unde PNL anunțase că vrea să facă miting. Senator liberal: "Democrația a murit în Teleorman"

de MH Vineri, 12 aprilie 2019, 17:08
- a A+
Imagine
Consiliul Local Alexandria a interzis, la propunerea primarului PSD Victor Drăgușin, manifestațiile publice în fața Casei de Cultură, motivând că în zonă vor fi amplasați iepurașii de Paște. Decizia a fost luată după ce PNL anunțase că vrea să organizeze acolo un miting, în 20 aprilie. "Democrația a murit în Teleorman", a declarat senatorul liberal Eugen Pîrvulescu, lider al PNL în Teleorman, care a participat la ședința în care s-a decis interzicerea manifestațiilor.Decizia a fost luată vineri, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Teleorman, convocată de primarul PSD din Alexandria, Victor Drăgușin.

Primarul Drăgușin susține că măsura este necesară pentru că în zona centrală vor fi amplasați iepurașii de Paște.

Alertat de colegii liberali, senatorul Eugen Pîrvulescu, lider al PNL în Teleorman, a mers la ședință. Ulterior, senatorul a anunțat că mitingul anunțat de liberali nu va mai avea loc în 20 aprilie, însă va fi pregătit un marș electoral de mare amploare.

"Se produce aici o încălcare gravă a Constituției României, nu s-a întâmplat asta în ultimii 30 de ani în Teleorman și noi oricum facem marș. Nici nu discut cu ei. Le-am spus lucrul acesta. Este grav, dacă spuneau unii ceva despre ei până astăzi, eu îi apăram, dar de astăzi mi-e clar că aici e dictatură. Democrația a murit în Teleorman. Nu se poate să nu dea voie oamenilor să se manifeste public. Le-am spus și consilierilor locali că e grav ce au făcut astăzi. Nu e în atribuția consilierilor locali să interzică manifestările publice și au motivat că vine iepurașul în fața Casei de Cultură", a declarat, pentru corespondentul Mediafax, senatorul Eugen Pîrvulescu.

La sfârșitul săptămânii trecute, PNL Teleorman a depus la Primăria Alexandria o cerere pentru autorizarea unui miting electoral în fața Casei de Cultură din oraș, pentru data de 20 aprilie, de la ora 17.00. Liderii partidului estimau că la manifestație vor fi prezenți aproximativ 7000 de oameni.


2214 afisari


si totusi ..SE POATE ! Daca se vrea
baimarean [utilizator], Vineri, 12 aprilie 2019, 17:48
+6/6
Daca si in 1989 asteptam aprobare de la Ceausescu, azi nu comentam pe forumuri.
Un PNL in opozitie reala gaseste solutii (poate o vulpe pentru iepuras..) si TINE mitingul ORICUM (si in plimbare tacuta) nu (doar) comenteaza!
numai pesedeii
liviu_ [utilizator], Vineri, 12 aprilie 2019, 17:20
+5/7
au dreptul sa faca mitinguri!
ce nu pricepeti?!
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings