Antonio Lopez spune că Guvernul face pași înapoi în privința Schengen și a statului de drept: Este foarte îngrijorător - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Antonio Lopez spune că Guvernul face pași înapoi în privința Schengen și a statului de drept: Este foarte îngrijorător

de DG Sâmbătă, 23 martie 2019, 16:20
- a A+
Imagine
Antonio Lopez, secretarul general al Partidului Popularilor Europeni, a spus la Digi24 că România mai îndeplinește un singur criteriu pentru aderarea la spațiul Schengen. El a precizat că guvernul de la București nu își face temele și sunt înregistrate regrese, inclusiv în privința statului de drept și a independenței justiției, ceea ce este foarte îngrijorător.Întrebat în legătură cu statul de drept și independența justiției, Lopez spune că a văzut toate analizele Comisiei Europene, la care se adaugă rezoluția Parlamentului European.

"Acest guvern nu numai că nu-și face temele, ci merge înapoi. Schengen: acum doi ani, înainte ca acest partid să ajungă la putere, trei dintre cele cinci criterii au fost îndeplinite. Astăzi este doar unul. Guvernul nu avansează, ci merge înapoi. Acest lucru este foarte îngrijorător. În cazul euro este exact același lucru. Ei s-au întors în negocierile cu Uniunea Europeană și, în loc să fie mai apropiați, România se îndepărtează din cauza acestui guvern. Ce pot face? Problema este că văd, în ceea ce privește statul de drept și independența judecătorească, comentariile Comisiei Europene sunt îngrijorătoare", a spus Lopez.


2817 afisari


Hoți în Schengen?
Ochii_pe_voi [utilizator], Sâmbătă, 23 martie 2019, 16:23
+3/17
Un popor de hoți care votează hoți nu are ce cauta intr-un spatiu liber de țări civilizate.
sau...
tache3 [utilizator], Sâmbătă, 23 martie 2019, 16:41
-1/5
...a ne lasa!
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings