Răzvan Cuc: Tarom va anula mai multe curse neperformante, unele avioane zburau cu 10 pasageri la bord - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Răzvan Cuc: Tarom va anula mai multe curse neperformante, unele avioane zburau cu 10 pasageri la bord

de G.S. Sâmbătă, 23 martie 2019, 15:08
- a A+
Imagine
Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de încărcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anunţat, sâmbătă, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă, transmite Agerpres.Este vorba despre curse care au fost introduse fără niciun studiu de rentabilitate, precum Sibiu-Stuttgart, Sibiu-Munchen, Timişoara-Chişinău, Timişoara-Stuttgart, Paris-Cluj sau Paris-Timişoara, a arătat ministrul.

"Ştiţi cu ce grad de încărcare zburau aceste curse? 25%. Dacă luăm un ATR, înseamnă că zbura cu 10 pasageri la bord. Mai mult decât atât, anunţa dânsul (Werner Wolff, fostul director general al TAROM - n.r.), cu surle şi trâmbiţe, la acel moment, deschiderea cursei Bucureşti-Baku. Nu s-a efectuat nicio cursă, dar în schimb au fost făcute cheltuieli pentru deschiderea curselor şi încă se plăteşte pentru această cursă. L-am rugat pe domnul director Susanu (Florin Susanu, noul director general - n.r.) să sisteze de îndată orice plată pe aceste curse neprofitabile", a precizat Cuc.


13332 de afisari


.
radukku [utilizator], Sâmbătă, 23 martie 2019, 16:15
+13/13
Sa-l anunte cineva pe neghiob ca nici macar unul din zborurile pe care, cica, le va anula nu mai este activ de anul trecut.
las-o ca macane
politik_killz [utilizator], Sâmbătă, 23 martie 2019, 15:27
+6/8
de parca nu ai mai fost ministru, acum afli toate astea...las-o cu trapul ca tot manele bagi cuculetz
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings