Tăriceanu îl acuză pe președinte că denigrează România - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Tăriceanu îl acuză pe președinte că denigrează România

de DG Sâmbătă, 23 martie 2019, 15:03
- a A+
Imagine

Călin Popescu Tăriceanu l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că ar fi axat pe defăimarea și denigrarea României și a susținut că a fost la Bruxelles unde ar fi fost felicitat pentru modul în care Bucureșitul exercită președinția Consiliului UE."Toți parlamentarrii noștri vor merge la Bruxelles cu un gând precis, anume să apere și să susțină interesele României și ale românilor. Să facem în așa fel încât România să fie o țară respectată, iar românii care lucrează în Europa să fie tratați pe picior de egalitate, nu așa cum am văzut că se întâmplă din păcate în unele țări. Sunt foarte dezamagit când văd din păcate foarte mulți politicieni români al căror discurs este axat în principal pe defăimarea, denigrarea României, începând de la președinte și coborând la nivelul Parlamentului foarte mulți practică acest discurs în Parlamentul European și în țară", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Bacău, potrivit Mediafax.

Liderul ALDE a susținut că el a fost felicitat pentru prestația României la președinția Consiliului Uniunii Europene.

"Am fost joi la Bruxelles la întâlnirea liderilor ALDE, unde au fost prim-miniștri, comisari-europeni, președinți de partide și același lucru au fost câțiva dintre colegi care au venit în special să mă felicite pentru modul în care România e prezintă. Aprecierile lor pentru mine înseamnă foarte mult și înseamnă că în pofida criticilor făcute de președinte și de alții, iată că lucrurile nu stau așa. Cred că ar trebui să avem încredere în noi și în România", a conchis Tăriceanu.3515 afisari


Ce mos senil ...
ciuma.rosie [utilizator], Sâmbătă, 23 martie 2019, 15:12
+22/26
...suntem de rasul europei cu o asa reprezentare. Nici un vorbitor de limba straina printre ministrii...he he...singurul salut in limba engleza !!!
Comment sters de user
DiDiRo [anonim], Sâmbătă, 23 martie 2019, 15:09
+19/25
inca 15 comentarii comenteaza
Cookie Settings