Klaus Iohannis "evidențiază", la Bruxelles, "rezultatele foarte importante" ale Președinției României la Consiliul UE - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Klaus Iohannis "evidențiază", la Bruxelles, "rezultatele foarte importante" ale Președinției României la Consiliul UE

de R.M. Vineri, 22 martie 2019, 20:39
- a A+
Imagine
Președintele Klaus Iohannis "a evidențiat" în summitul de la Bruxelles "rezultatele foarte importante realizate până acum de Președinția României la Consiliul UE", care s-au materializat "prin finalizarea unui număr considerabil de dosare"."Aceste rezultate sunt cu atât mai importante cu cât actele adoptate au un grad ridicat de complexitate și un impact deosebit pentru cetățenii europeni, în domenii precum drepturile sociale și de muncă, piața unică digitală, transporturi, energie și infrastructură, protecția mediului, securitate internă a Uniunii Europene, Uniunea Bancară și Uniunea Piețelor de Capital", se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Totodată, Iohannis "a evidențiat eforturile pe care țara noastră, în calitate de Președinție a Consiliului Uniunii Europene, le-a depus până în prezent în direcția realizării unei Piețe Unice mai aprofundate și mai echitabile, care s-au concretizat în progrese notabile cu privire la o serie de propuneri legislative cu impact major în avansarea agendei europene în domeniu", potrivit sursei citate.

Klaus Iohannis a participat joi și vineri la reuniunea Consiliului European de primăvară de la Bruxelles, centrat pe problema Brexitului.


4995 de afisari


Serios!
lider [utilizator], Vineri, 22 martie 2019, 23:28
+2/2
Pai ...nu ne spuneai la sfarsitul anului ca Guvernul nu e pregatit sa preia Presedintia C.U.E. ? Guvern caruia i-ai cerut demisia de nenumarate ori.... !
eh....semn ca se pricepe!
kingdavidhotel(banat pentru adevar?) [utilizator], Sâmbătă, 23 martie 2019, 10:34
0/0
...
comenteaza
Cookie Settings