Reacție nervoasă a lui Radu Herjeu, după viralizarea pe Facebook a unui fotomontaj cu Ghiță și Kovesi, difuzat de Antena 3: "Tone de proști" "orbiți de întunericul din grotele în care le viețuiesc" - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3164miercuri 16 oct 2019

Reacție nervoasă a lui Radu Herjeu, după viralizarea pe Facebook a unui fotomontaj cu Ghiță și Kovesi, difuzat de Antena 3: "Tone de proști" "orbiți de întunericul din grotele în care le viețuiesc"

de R.M. Vineri, 22 martie 2019, 20:14
- a A+
Imagine
Un fotomontaj prezentat în emisiunea de joi a Alessandrei Stoicescu de la Antena 3 și care suprapunea figurile Laurei Codruța Kovesi și ale lui Sebastian Ghiță într-o imagine de pe Getty Images, pentru a ilustra presupusa prezență a fostei șefe a DNA la o întâlnire în cramă cu Ghiță, s-a viralizat vineri pe Facebook și a atras inclusiv intervenția lui Radu Herjeu, membru CNA și fost angajat la Antena 1, cu expresii grele precum "neanderthalian", "tonele de proști" sau "orbiți de întunericul din grotele în care le viețuiesc mințile".Ieri, Sandra Stoicescu l-a avut ca invitat pe Ion Cristoiu, care fusese audiat la Secția Specială de Anchetă a magistraților după ce susținuse că a văzut, în timpul unui interviu cu Sebastian Ghiță, o fotografie care ar demonstra relația apropiată dintre fosta șefă DNA și Ghiță.

"Noi nu am văzut fotografia, doar dvs ați văzut-o, și atunci ne-am închipuit cum ar fi putut să fie", a spus Sandra Stoicescu, în timpul emisiunii, prezentând o fotografie în cauză, pe care scria, în dreapta sus, "Fotomontaj", sub burtiera "Cristoiu: Am văzut poza de la dosar".

Vineri, fotografia a început să fie intens distribuită pe Facebook, după ce un utilizator a descoperit că este vorba de o captură făcută după un filmuleț postat pe site-ul specializat de vânzare de fotografii Getty Images .

Din imaginile originare au fost decupate capetele protagoniștilor pentru a fi suprapuse cele ale lui Sebastian Ghiță, fostei sale soții, socrului său și cel al Laurei Codruța Kovesi.Postarea a fost distribuită pe Facebook inclusiv de Robert Soparlache, de la Papaya Advertising, agenția care a realizat clipul cu "Copiii referendumului", intens distribuit în timpul referendumului eșuat pentru interzicerea căsătoriilor homosexuale.

Robert Șopârlache a scris că ""Dovada" lu' Ghita nu e nici macar un photoshop decent", vorbind despre televiziunile care "răspândesc mizeriile si mint fără pic de rusine seară de seară cu acceptul CNA-ului".

Postarea a atras furia lui Radu Herjeu, membru CNA și care a lucrat în trecut, timp de zece ani, la Antena 1.

"Eu am crezut sincer că propagandiștii sunt nițel mai isteți decât fanii lor. Un neanderthalian de la agenția aia de publicitate care l-ar fi făcut mândru pe Goebbles mă porcăiește pe baza colajului fotografic cu Ghiță și Koveși, prezentat în emisiunea Sandrei Stoicescu. Anunțat ca atare și, mai mult, inscripționat pe toată durata difuzării cu mențiunea "Fotomontaj". Să mă mai mirele tonele de proști care se adapă din "creațiile" ăstora? Când ei sunt atât de orbiți de întunericul din grotele în care le viețuiesc mințile, încât sunt incapabili să mai discearnă între realitate și emanațiile propriei uri viscerale?", a scris acesta, pe Facebook.
59293 de afisari


penal Cristoiu
Kosmos [utilizator], Vineri, 22 martie 2019, 20:19
+39/45
Parca se face puscarie pt marturie mincinoasa
Bre, multi prosti pe lumea asta
bigbrother [utilizator], Vineri, 22 martie 2019, 20:47
+31/41
Nu-i de mirare ca nu ne mai auzim intre noi de tipetele astora, mai ales cand sunt toata ziua la TV..

Cine a facut porcaria asta in Photoshop nu s-a obosit aproape deloc sa faca poza credibila..intrebarea este daca a facut-o intentionat ca sa vada cati gen Cristoiu pun botul la tzeapa asta sau e unul caruia i-a spus ma'sa ca e bun la Photosop si ala chiar a crezut asta.

Oricum, Latrina 3 iar s-a dat in petec, pana si OTV era mai credibil ca ei.
inca 28 de comentarii comenteaza
Cookie Settings