VIDEO Ambasada Suediei, mesaj înainte de duelul României cu nordicii: Hagi vs Ibrahimovic - "Indiferent de scor, legendele rămân legende" - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

VIDEO Ambasada Suediei, mesaj înainte de duelul României cu nordicii: Hagi vs Ibrahimovic - "Indiferent de scor, legendele rămân legende"

de A.I. Vineri, 22 martie 2019, 15:09
- a A+
Imagine
Ambasada Suediei din București a intrat deja în atmosfera meciului dintre Suedia și România, din preliminariile Euro 2020 - se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, postarea de pe Facebook arătând un rezumat al celor mai frumoase goluri reușite de Gică Hagi și Zlatan Ibrahimovic. Mesajul: "indiferent de scor, legendele rămân legende".Suedia și România se vor întâlni pe Friends Arena din Stockholm, în preliminariile Euro 2020. Confruntarea va fi în direct sâmbătă pe Protv și LiveText pe HotNews.ro de la ora 19:00.

Ambasada Suediei a postat un video în care apar unele dintre cele mai frumoase goluri reușite în carieră de Gică Hagi și Zlatan Ibrahimovic. Din păcate, niciunul nu se va afla pe teren, însă ne rămân imaginile cu reușitele incredibile ale celor două mari talente.

Aici poți vedea postarea Ambasadei Suediei:1430 de afisari


Dar invitatia pentru Dan Bursuc cum a fost?
Miky60 [utilizator], Vineri, 22 martie 2019, 15:18
0/2
Acum vor sa spele rusinea ca l-au invitat anul trecut pe Dan Bursuc la ambasada unde a cantat manele, acum cu scandalul de la Premiile Gopo? Mai bine raman la ironiile la adresa lui Dragnia, ca acolo sunt mai buni.
comenteaza
Cookie Settings