​VIDEO Google îl aniversează printr-un doodle cu totul special pe Johann Sebastian Bach - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

​VIDEO Google îl aniversează printr-un doodle cu totul special pe Johann Sebastian Bach

de Vlad Barza Joi, 21 martie 2019, 10:19
- a A+
Imagine
​Google îl sărbătorește printr-un doodle creat cu ajutorul inteligenței artificiale pe celebrul compozitor Johann Sebastian Bach . Utilizatorii pot genera armonii în stilul compozițiilor celebrului creator german, Google analizând armoniile a peste 300 de compoziții semnate de Bach. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe doodle și apoi să adaugați note pe portativ. Apoi apăsați "Armonizați" și puteți asculta ce a ieșit dintr-un fel de duet virtual ce are la bază operele marelui muzician.Există mai multe opțiuni și poate fi schimbată și tonalitatea și tempo-ul. Apoi, fișierul generat poate fi descărcat ca și MIDI file și distribuit apoi.Armonia este relația dintre mai multe note percepute simultan și modul în care aceste relații sunt organizate în timp.

Proiectul arată simultan atât limitările tehnologiei de machine learning, dar și cât de departe a ajuns. Aceste generatoare au o problemă la capitolele structură și coerență și le este greu să egaleze stilul lui Bach, plin de simplitate și expresivitate.

Johann Sebastian Bach a trăit între 1685 și 1750, fiind considerat unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii. Operele sale sunt apreciate pentru profunzimea intelectuală, stăpânirea mijloacelor tehnice și expresive și pentru frumusețea lor artistică.


1290 de afisari


mi s-a parut super
..13 [utilizator], Joi, 21 martie 2019, 13:15
+1/1
Ideea de a prezenta armoniile si pe Bach alaturi de ele dar si mai tare este ideea de a te pune pe tine la incercare: sa scrii un cantec pentru ca la urma sa vina automatul sa te armonizeze...

Una peste alta - super!
comenteaza
Cookie Settings