Diana este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al prințului Harry al Marii Britanii și al ducesei Meghan de Sussex, iar podiumul este completat de Victoria și Alice, potrivit The Independent, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Speculațiile privind sexul și numele viitorului bebeluș au apărut încă de când reprezentanții palatului Kensington, reședința ducilor de Sussex, au anunțat că Meghan este însărcinată.

Potrivit Oddschecker - un site care monitorizează pariurile plasate la mai multe case de profil -, cei mai mulți sunt de părere că ducesa Meghan va naște o fetiță, opt dintre cele zece nume cele mai vehiculate fiind feminine. Pe locul întâi în top, cu o cotă de 12-1, se află numele Diana, care ar fi un tribut adus de prințul Harry regretatei sale mame, Diana, prințesă de Wales, decedată în august 1997, într-un accident de mașină.

Bebelușul va avea astfel și un nume comun cu prințesa Charlotte, verișoara sa, fiica prințului William și a ducesei Catherine de Cambridge. Numele complet al prințesei, născută pe 2 mai 2015, este Charlotte Elizabeth Diana.

Podiumul este completat de numele Victoria - în onoarea stră-stră-străbunicii lui Harry, regina Victoria - și de Alice - numele străbunicii prințului, prințesa Alice de Battenberg.

Următoarele nume din top sunt masculine, Arthur și James, ambele cu o cotă de 16-1.Arthur a fost folosit frecvent de familia regală, fiind și unul dintre numele prințului William și ale fiului cel mic al acestuia, prințul Louis. James este numele fiului conților de Wessex, al 11-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Topul este completat de două nume pe care le poartă și regina Marii Britanii - Elizabeth și Alexandra -, de Sofia - un nume mai puțin comun pentru membrii familiei regale, dar aflat pe locul al 15-lea în clasamentul celor mai populare în SUA în 2017 -, Grace, cu o cotă de 25-1, și Mary, cu o cotă de 30-1.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunțat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naște în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște în luna aprilie.

Săptămâna trecută, ducesa a intrat oficial în concediu prenatal. Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.