Facebook a anunțat că problemele tehnice au fost cauzate de o "modificare a configurației de server" - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3164miercuri 16 oct 2019

Facebook a anunțat că problemele tehnice au fost cauzate de o "modificare a configurației de server"

de I.B. Vineri, 15 martie 2019, 5:16
- a A+
Imagine
Facebook a anunțat că problemele tehnice cu care s-a confruntat rețeaua de socializare și aplicațiile sale - Instagram, Facebook Messenger și WhatsApp - au fost cauzate de o "modificare a configurației de server", informează Mediafax citând The Associated Press.

"Ieri (miercuri, n.red.), ca urmare a unei modificări a configurației de server, mulți oameni au avut probleme la accesarea aplicațiilor și a serviciilor noastre. Acum am rezolvat problemele și sistemele noastre își revin. Ne pare foarte rău pentru inconveniente și apreciem răbdarea tuturor", se afirmă într-un mesaj postat pe pagina de Twitter a companiei Facebook Inc.Compania nu a oferit alte detalii despre cauza problemelor tehnice, dar anterior a comunicat că problemele tehnice cu care se confruntă rețeaua de socializare nu sunt cauzate de un atac cibernetic de tip DDos (blocarea distribuită a serviciului/distributed denial of service), un mod prin care hackerii întrerup funcționarea unui site.

Numeroşi utilizatori ai acestor servicii online au semnalat miercuri după-amiază probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, dar şi în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.1766 de afisari


Desigur. Nu faptul ca au instalat noi cai
Lok [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 9:27
+1/1
de adunare a datelor sau supraveghere. A fost o eroare, continuati sa produceti date de vandut plebei micuti.
comenteaza
Cookie Settings