Chris Cox, unul din șefii cheie ai Facebook, părăsește compania în urma unei remanieri uriașe / Chris Daniels, șeful WhatsApp, pleacă și el - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3072miercuri 16 oct 2019

Chris Cox, unul din șefii cheie ai Facebook, părăsește compania în urma unei remanieri uriașe / Chris Daniels, șeful WhatsApp, pleacă și el

de Ionut Baias Joi, 14 martie 2019, 22:47
- a A+
Imagine
Chris Cox, șeful departamentului de Dezvoltare Produse la Facebook, văzut drept un apropiat al lui lui Mark Zuckerberg, va părăsi comapnia în urma unei remanieri uriașe, anunță Business Insider .Cox a declarat anterior că intenționa să plece pentru "câțiva ani", dar a rămas pentru a ajuta compania să depășească scandalurile și crizele succesive ale Facebook.

Zuckerberg a declarat că nu va numi pe altcineva pe poziția lui Cox, dar a anunțat o serie de schimbări în organigrama companiei, mai multe departamente urmând să îi raporteze în mod direct.

Chris Daniels, șeful companiei WhatsApp, a anunțat că pleacă și el.

Guvernele UE au renunțat marți la un plan de instituire a unui impozit digital la nivelul întregului bloc, deoarece unele state i se opun, a declarat președinția românească a UE. Măsura avantajază giganții digitali precum Alphabet Inc's Google și Facebook, care ar fi făcut obiectul impozitului plănuit de 3%. Ei se confruntă însă cu impozite similare pe care state UE precum Franța, Italia și Spania le introduc la nivel național, potrivit New York Times .

Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (OCED), un club de țări preponderent bogate, lucrează acum la o reformă globală a impozitării digitale vizând eliminarea lacunelor legislative ce le permit marilor companii multinaționale să-și reducă masiv sumele datorate ca impozite.


4429 de afisari


Inceputul...
Observatory [utilizator], Vineri, 15 martie 2019, 1:50
-2/2
sfârșitului pentru FB
comenteaza
Cookie Settings