Cozmin Gușă, patron Realitatea TV: Noi îl sprijinim pe Rareș, dar nu sprijinim PNL / Mâine și poimâine voi prezenta această telenovelă a candidaturii - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3186miercuri 16 oct 2019

Cozmin Gușă, patron Realitatea TV: Noi îl sprijinim pe Rareș, dar nu sprijinim PNL / Mâine și poimâine voi prezenta această telenovelă a candidaturii

de C.D. Joi, 14 martie 2019, 22:28
- a A+
Imagine
Cozmin Gușă, patron Realitatea TV, a susținut că Rareș Bogdan s-a consultat cu el înainte de a face pasul în politică, iar postul tv îl va sprijini, însă nu va sprijini PNL.

"​Prietenul meu, Rareș Bogdan, pe care l-am adus la Realitatea în urmă cu câțiva ani s-a hotărât să intre în politică. (...) Pentru care decizie s-a consultat și cu mine. Noi suntem alături de Rareș în această întreprindere a lui de a schimba haina de jurnalist cu cea de politician. Noi îl sprijinim pe Rareș, dar nu sprijinim PNL. (...) Poziția noastră e că suntem alături de el, va fi invitat la Realitatea în cariera lui, dar demersul nostru nu se alătură listei PNL. (...) Mâine și poimâine voi prezenta această telenovelă a candidaturii", a spus, joi seară, Cozmin Gușă, în emisiunea pe care o moderează la Realitatea.

Jurnalistul Rareș Bogdan și-a oficializat, joi, candidatura pentru PNL la europarlamentare, el fiind primul pe lista liberalilor pentru Bruxelles .

"Da, candidez. Am luat decizia acum o oră. Am stat de vorbă cu familia. Am reușit în presă tot, Dumnezeu mi-a dat tot în presă, sper să-mi dea și-n politică. S-a închiat o etapă din viața mea, începe alta", a declarat pentru HotNews.ro, Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a participat la sedința PNL în care s-au validat candidaturile.

După cum HotNews a anunțat, liberalii și-au validat joi lista pentru europarlamentare care este deschisă de jurnalistul Rareș Bogdan , iar lansarea candidaților va avea loc sâmbătă, în cadrul summit-ului PPE de la București, la care participă și președintele Klaus Iohannis.Listă de candidați PNL:

1. Rareș Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureșan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-președinte PNL, fost președinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad
9. Cristian Bușoi, europarlamentar
10. Marian Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Țurcanu, europarlamentar.


5954 de afisari


pai da, sigur
Bittick [utilizator], Joi, 14 martie 2019, 22:36
+17/21
"Noi îl sprijinim pe Rareș, dar nu sprijinim PNL" zise ciumatul rosu. Lichea mai mare ca Gusa asta rar mi-a fost dat sa vad...
sau poate sa zica
Coco Whistle [utilizator], Joi, 14 martie 2019, 23:05
+13/15
te pup pe buze dar asta nu inseamna ca facem si sex. bai tovarasi bai, politica asta e o palarie prea mare ptr niste plafonari ops am vrust sa zic pantofari. lasati-ne bai frate de povestile adresate asistatilor. astia sint consumatorii vostri? ar trebui sa stingeti lumina.
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings