Andrzej Duda: Dacă NATO nu răspunde provocărilor Rusiei, am putea vedea avioane ruseşti deasupra oraşelor Praga și Berlin - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Andrzej Duda: Dacă NATO nu răspunde provocărilor Rusiei, am putea vedea avioane ruseşti deasupra oraşelor Praga și Berlin

de G.S. Joi, 14 martie 2019, 8:02
- a A+
Imagine
Președintele polonez, Andrzej Duda, a declarat că este nevoie de o reacție a NATO la provocările rusești, cum ar fi încălcarea spațiului aerian - transmite Polskie Radio 24, citat de Rador.Potrivit liderului de la Varşovia, acțiunile provocatoare sunt un fel de control de securitate, în care Rusia verifică disponibilitatea de reacţie a NATO. "Dacă nu reacționăm, mâine vom avea avioane rusești deasupra Pragăi, a Varșoviei, iar poimâine, probabil, deasupra Berlinului" - a avertizat Duda.

Președintele polonez a mai atras atenţia asupra amenințărilor cibernetice venite dinspre Moscova, explicând că este vorba despre atacuri ale hackerilor, răspândirea de știri false sau crearea unor pagini false pe rețelele sociale prin care Federația Rusă încearcă să influențeze politica, în special deciziile electorale din alte ţări.

În opinia lui Andrzej Duda, acest tip de spionaj şi terorism cibernetic sunt mult mai eficiente decât, de exemplu, atacul asupra asupra fostului spion Serghei Skripal, în Marea Britanie, caz care, în opinia sa, a fost doar "o manifestare rusească a puterii și a aroganței".


2052 de afisari


Intr-adevar Polonia, Ungaria, Romania nu merita!
Marionette [utilizator], Joi, 14 martie 2019, 9:58
+4/6
Daca te gandesti la calitatea umana, nu merita, sunt zone cu dementi care voteaza prorusi la o prima privire. Totusi NATO ar trebui sa vada situatia altfel:
1. Este bine sa fie o patura tampon intre Rusia agresiva si statele occidentale. Daca Rusia preia politica din estul europei invazia ruseasca s-ar produce de la granitele Austriei, Italiei, Germaniei, Danemarcei, UK. Nu stim cat de tare convine NATO sau macar intereselor UE acest aspect.
2. Sa ne uitam la Brexit si alegerea unui gibon ca presedinte al SUA. Acelasi argument ca britanicii si americanii sunt niste cretini revansarzi si plini de ei ar putea fi enuntat si in cazul UK si US. Sau al Italiei.
Adevarul e ca UE, SUA, UK, NATO nu vad un aspect: Razboiul a inceput. Este initiat de Rusia. Trebuie blocati mai agresiv pe net, chiar cu riscul incalcarii dreptului la opinie si la libera presa, pentru ca ASA SE PROCEDEAZA PE TIMPUL RAZBOIULUI.
Iar zonele din Europa de Est sunt groaznic de strategice. Cine are Romania si Polonia are 2 porti catre Rusia si asta nu le convine deloc. Nu stiu Ungaria, dar Romania si Polonia sunt de baza in strategia anti URSS.
De ce ar face-o
Ochii_pe_voi [utilizator], Joi, 14 martie 2019, 8:08
+3/17
De ce ar apara NATO tari corupte sau state conduse de mafioti cum e Polonia si Ungaria, sau regimuri de borfasi cum e cel psd+ale+udmr din Romania? Aceste tari nu isi merita locul pe harta Europeo.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings