Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, în vizită la București - Hotnews Mobile
1 € 4,7729 1 USD 4,3159marţi 19 nov 2019

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, în vizită la București

de S.A. Duminică, 10 martie 2019, 22:50
- a A+
Imagine
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans se va afla luni și marți la București cu ocazia reuniunii informale a miniștrilor secretarilor de stat pentru Afaceri Europene din UE. Acesta va avea o întrevedere luni cu premierul Viorica Dăncilă, anunță Mediafax.

Reuniunea informală a miniştrilor şi secretarilor de stat pentru Afaceri Europene din UE va avea loc la Palatul Băncii Naţionale a României, unde vor fi prezenţi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi comisarul european pentru Buget şi resurse umane, Gunther OettingerDe asemenea, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I".

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans va avea luni seara o întrevedere cu prim-ministrul României Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria.1098 de afisari


Doctor Honoris Causa
Dintistricati [utilizator], Luni, 11 martie 2019, 5:13
+4/6
Doctor Honoris Causa???? Eu unul, cred ca il leaga. Pai nu degeaba i-au facut dosar penal. Sa vezi ca vine si nu mai pleaca. Gata si cu Dimermanu! pai daca il superi pe Liviu, asa patesti!
comenteaza
Cookie Settings