Primăvara a adus urzicile, plante cu frunze verzi, mici, ușor înțepătoare la degete. Un lucru însă nu cred că TU ai înțeles. Urzicile sunt un exercițiu de Self Help. Urzicile sunt un excelent self-guided improvement - economic, intelectual, emotional - cu un puternic impact emoțional asupra ta, ca sine. Dar, ca efectul să fie scontat, trebuie să intri în rețeaua Urtica dioica. Iată cum.

UrzicaFoto: Hotnews

Unicitate, bio

Urzicile ies primăvara, acum, zilele acestea. Suntem, în ciuda temperaturilor scăzute, în acest anotimp. Urzicile sunt culese normal de către niște amărâți, țigani/săraci/țărani, pe scurt, dezavantajați ai sorții, din pământul pădurilor/câmpurilor. De către oameni pe care-i disprețuim genuin. Sunt culese în saci, cam un sac pe amiază. Nu mi le închipui crescând în seră. Sunt hrană bio și autentic bio. De ce? Le vezi vedete-conservate în supermarketuri? Ca pe spanac, de exemplu. Le vezi congelate? Ca pe homari, de exemplu? Nu. Nu.

Hrană esențială, ușor de preparat

Urzicile sunt bune de ciorbă, de le cureți și le arunci în oală-fără presiune cu o mână de orez, legume și apă cât cuprinde. Bune sunt urzicile și piure, adică fierte, scurse și cu un pic ulei. Self-help corporal și emoțional Dacă vrei să faci parte din întregul lanț terapeutic Urtica dioica iată ce-ar fi de făcut. De mers la țară, în păduri, cu un sac. Plastic, de gunoi. Dar merge și de pânză. Eventual în grupuri, ca să nu existe frica de semiîntuneric, fobia de aer curat. Este așa numita terapie de grup. Înfruntarea plictisului, întrebări precum “bate netul?” fac parte din primii pași acceptați.

Urtica dioica este frunză verde, lobată, ușor aspră, ușor înțepătoare când e tânără

Fragedă și mușcătoare la degete, Urzica face instantaneu bine. Te face să te confrunți cu aplecatul trunchiului după ea și, mai ales, cu pișcatul degetelor. Oricât ar părea de ciudat, pișcatul degetelor face parte dintr-o veche tradiție terapeutică, precum mușcatul buricelor de către șerpi, ciugulitul din palmă al viermilor. Stimulează sângele, mai ales pentru cei sedentari, care au probleme cu extremitățile.

Avem deci: aer curat, aplecări de trunchi, kinetoterapie. Totul gratuit. PLUS: Demnitatea stimulată

Nu uita, călirea răbdării. Inițierea în meschina rupere de frunze care urzică este una simplă. Se rupe trunchiul plantei de frunze. Stai drept în scaun și smulge frunzulițele dintr-o mișcare. Demnitatea este una din căile de devenire. Degetele stimulate-urzicate îți amintesc cine ești: un nimeni și ce vei deveni: un nimic.

Economic

Sigur, poți da 5 lei pe o grămadă și să-njuri la țigănci că nu ți le-au cules fără trunchi. Poți. Poți să iei din piață și curățate. Poți. Dar este ieftin, fără taxe să mergi prin păduri. Cutreieratul, bucuria nu-s obligatorii. Dar îți dau șansa să faci pe social-democratul, pe ecologistul. Și, nu în ultimul rând, să mănânci ceva fără taxe. Mafiotule! De oriunde ai lua urzicile, din pădure, din piață, curățatul contează. Curățatul cu degetele tale face bine la extremitățile digitale. După munca grea de la taste, adresez aici apel către mediul IT, este bună activarea centrilor nervoși cu această ciupeală, urziceală.

Sex, virilitate

Niciun specialist nu a negat faptul că urzica nu-i bună pentru reînnoirea sângelui și, mai ales, pentru stimularea sexuală. Virilitatea, implicit, în termeni de consum, este un efect inconștient, un bonus. Bineînțeles, nu vă mulțumiți cu zece frunze. Un sac de urzici e recomandat pentru o virilitate corespunzătoare. A se trăi momentul. În cazul în care, din diferite motive, nu ai nevoie de virilitate, poți s-o convertești în revoltă.

Spre deosebire de Red Bull, Viagra, urzica se convertește.

Constați situația și urzicat, energia se convertește ca și pliabilul Samsung. Ea însă pierde din potența inițială. Îți ajunge strict cât să-ți arunci telefonul pe geam sau să fugi juma de metru cu un pui furat de la supermarket. Ambele sunt revolte anti-sistem.

ATENȚIE! Pentru a conduce guvernul / a constata cât de prost ești, este nevoie, din păcate, tot de grătar cu produse specifice de porc. .