VIDEO Liviu Dragnea, huiduit la sfârșitul discursului său din Congresul PES de eurodeputata socialistă Ana Gomes: Afară cu corupţii! - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

VIDEO Liviu Dragnea, huiduit la sfârșitul discursului său din Congresul PES de eurodeputata socialistă Ana Gomes: Afară cu corupţii!

de N.O. Sâmbătă, 23 februarie 2019, 8:49
- a A+
Imagine
Eurodeputatul S&D Ana Gomes l-a huiduit vineri pe Liviu Dragnea, la finalul discursului acestuia în cadrul Congresului PES, în care liderul PSD a spus că "dreapta a distrus Europa", "a distrus multe valori, speranțe, destine", iar în România a folosit pentru asta instituțiile de forță ale statului."Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D", a strigat din sală eurodeputatul Ana Gomes către liderul PSD, potrivit Libertatea.

Mesajul a fost transmis în spaniolă.
Liviu Dragnea a mai spus în cadrul discursului său că a discutat cu Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene și critic constant al Guvernului, și a sugerat că ar fi lămurit lucrurile cu acesta.

Potrivit Libertatea, în schimb, Timmermans nu a părut prea interesat de discursul în română al lui Dragnea, întrucât acesta nu a ascultat în căști traducerea și a stat mai mult pe telefon.


101384 de afisari


Respect Ana Gomes !
un domn [utilizator], Sâmbătă, 23 februarie 2019, 8:52
+74/96
Placutza Suedeza fara Numar pentru liviu nicolae dragnea!
Tupeu maxim pe Liviu Dragnea.
Marionette [utilizator], Sâmbătă, 23 februarie 2019, 8:53
+60/76
El este comestibil acum doar pentru statele fatis anti-romanesti: Rusia, Israel, Coreea de Nord.
Isi da seama ca in lumea vestica este inacceptabil dar cu tupeu incearca sa fie vizibil, doar, doar s-or obisnui cu prezenta lui si va fi tolerat!
inca 65 de comentarii comenteaza
Cookie Settings