WTA Budapesta: Irina Begu şi Galina Voskoboeva au ratat calificarea în finala probei de dublu - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

WTA Budapesta: Irina Begu şi Galina Voskoboeva au ratat calificarea în finala probei de dublu

de Diana Ene Vineri, 22 februarie 2019, 22:58
- a A+
Imagine
Perechea alcătuită din românca Irina Begu şi kazaha Galina Voskoboeva a fost învinsă de cuplul Fanny Sollar (Ungaria)/Heather Watson (Marea Britanie), cap de serie numărul trei, cu 6-2, 6-3, vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Budapesta (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, scrie Agerpres .Favoritele numărul doi s-au înclinat după 66 de minute de joc.

Tot vineri, în sferturi la simplu, Irina Begu a fost învinsă de cehoaica Marketa Vondrousova, cap de serie numărul opt, cu 5-7, 6-1, 6-3.

Begu şi partenera sa vor primi pentru evoluţia de la dublu un cec de 3.435 dolari şi 110 puncte WTA la dublu.


852 de afisari


Oare cind...
Sthelian [utilizator], Sâmbătă, 23 februarie 2019, 3:34
0/0
... o sa invete comentatorii astia sportivi de 2 bani si 3 surcele sa comenteze?
Se rateaza o lovitura de pedeapsa sau o aruncare de la 7 metri. Se rateaza o saritura in lungime prin calcarea pragului, dar intr-o intrecere sportiva ce se desfasoara fata in fata nimeni nu rateaza nimic. Un sportiv cistiga si altul pierde intilnirea. Sau o echipa cistiga si cealalta pierde intilnirea. In general fiindca unii au fost mai in forma, sau au fost mai motivati.
In mod normal intr-o competitie sportiva de orice nivel in care sprotivii sunt fata in fata pe un teren de joc indiferent care e numele si dimensiunea acestuia, exista un invins si un invingator. Se intimpla in competitii contra timp, sau cu note sau cu masuratori, ca doi sportivi sa aiba aceeasi performanta si deci sa fie doi medaliati cu aur sau argint...
comenteaza
Cookie Settings