Gică Hagi: "Mi se pare un pic exagerat să ai intenţie să rupi piciorul unui fotbalist tânăr. Ianis a fost norocos" - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Gică Hagi: "Mi se pare un pic exagerat să ai intenţie să rupi piciorul unui fotbalist tânăr. Ianis a fost norocos"

de Diana Ene Vineri, 22 februarie 2019, 22:55
- a A+
Imagine
Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 0-0, că Ianis Hagi a avut noroc la intrarea “grosolană, cu intenţie" a lui Ousmane Viera, scrie News.ro.“A fost norocos Ianis, putea să i se rupă piciorul. O intrare grosolană, cu intenţie. Dar nu s-a întâmplat nimic, nu s-a dat nici fault. Culmea, mai avea şi un galben. Mi se pare un pic exagerat să ai intenţie să rupi piciorul unui fotbalist tânăr. Din fericire pentru Ianis nu avea piciorul pe pământ. Asta e, se căleşte, dar Viera trebuie să se gândească bine ce face", a spus Hagi la Digi Sport.

De cealaltă parte, Eugen Neagoe este de părere că la intrarea lui Viera jucătorul a “dat în minge". “Care arbitraj per total? Vorbim de acea fază, dar eu nu pot să văd de la 70 de metri distanţă ce a fost. Ştiu că a dat în minge, sincer. Nu pot să mă pronunţ, dar în rest ce s-a întâmplat în această seară? A fost un joc încrâncenat cu două echipe care şi-au dorit victoria, fără doar şi poate", a afirmat Neagoe la Telekom Sport.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Viitorul, în primul meci al etapei a XXV-a Ligii I, arbitrat de Marcel Bîrsan.

În minutul 48, Viera l-a faultat dur pe Ianis Hagi, intrând cu crampoanele în genunchi.

În minutul 64, Tandia a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Mladen la Ştefan.

2623 de afisari


Suspendare pe 10 ani
Coco Whistle [utilizator], Sâmbătă, 23 februarie 2019, 3:41
+4/6
ce avertisment mai dur poate exista? Asa e in toata societatea, hahalerele nu va vor mai lasa sa traiti daca nu le penalizam drastic de la inceput. Gica in ce rahat de tara traiesti, esti prea blind in afirmatii. Sint sigur ca ai vazut si trait multe dar criminalii trebuie sa plateasca altfel ne sapa groapa.
Gică Hagi ...
Seculand [utilizator], Duminică, 24 februarie 2019, 16:00
0/0
Un mega talent fotbalistic,cu un bun simț atipic ptr România contemporană.Despre cum a fost luat la țintă un tânăr fotbalist în România ptr a îl nenoroci,de un nene din Africa, nu-i prea mult de comentat, decât ce mai caută în fotbalul din România,excludere de pe terenurile de fotbal de la noi.
comenteaza
Cookie Settings