PSD caută noi miniștri la Transporturi și Dezvoltare / Propunerile pentru Iohannis ar urma să fie decise, marți, în ședința CEx - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

PSD caută noi miniștri la Transporturi și Dezvoltare / Propunerile pentru Iohannis ar urma să fie decise, marți, în ședința CEx

de L.P. Luni, 18 februarie 2019, 11:07
- a A+
Imagine
Conducerea PSD se va întruni marți, în ședința Comitetului Executiv Național, iar principala temă ar urma să fie nominalizarea a două noi propuneri pentru portofoliile de la Dezvoltare și Transporturi, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid.Potrivit surselor citate, ședința Comitetului Executiv Național al PSD este programată marți, de la ora 17.00, la Parlament.

Conducerea PSD ar urma să ia o decizie și să facă noi propuneri pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor, după ce Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici și-au retras candidaturile, în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a refuzat să îi numească.


Președintele a respins în mod repetat propunerile de la Dezvoltare și Transporturi, Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, iar premierul a retrimis de fiecare dată aceleași nume.

În 7 februarie, președintele Klaus Iohannis a respins pentru a patra oară numirea Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării și i-a transmis premierului o scrisoare în care îi cerea să vină cu o nouă propunere pentru acest portofoliu . Șeful statului argumenta că Olguța Vasilescu nu are pregătirea necesară pentru această funcție. De asemenea, Iohannis i-a imputat declarațiile controversate, atacurile virulente la persoană și presiunile asupra justiției.

Marțea trecută, Olguta Vasilescu a anunțat că a decis să-și retragă candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, iar sâmbătă Mircea Drăghici a anunțat și el că renunță la nominalizare .1122 de afisari


CEPEX
Ochii_pe_voi [utilizator], Luni, 18 februarie 2019, 11:30
+5/5
PCR aduna CEPEX-ul. Lipseste Emil Bobu
Din lac in put.
feroviarul123 [utilizator], Luni, 18 februarie 2019, 11:55
+3/3
Cica vine Felix Stroe la Transporturi. Altul cu 4 clase. Mare afacerist. ce dracu fabrica asta ? cabluri parca. o sa umple ministerul de cabluri.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings