Germania: Un tren cu 700 de pasageri a fost evacuat, la Frankfurt, după găsirea unui pistol la bordul său - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Germania: Un tren cu 700 de pasageri a fost evacuat, la Frankfurt, după găsirea unui pistol la bordul său

de V.M. Sâmbătă, 16 februarie 2019, 22:05
- a A+
Imagine
Un tren în care se aflau aproximativ 700 de pasageri a fost evacuat în staţia din Frankfurt (sud-vestul Germaniei), după ce în una dintre toalete a fost găsit un pistol, transmite sâmbătă agenția DPA, citată de Agerpres .Un purtător de cuvânt al poliţiei federale germane a declarat că arma nu era încărcată. Deocamdată nu este clar cum a ajuns pistolul în toaleta respectivă.

Trenul de mare viteză ICE efectua o cursă Dortmund-Munchen, în timpul căreia o femeie de serviciu a găsit un pistol într-o toaletă. Operaţiunea de securitate care a urmat a făcut ca toţi pasagerii să fie nevoiţi să coboare în staţia de la aeroportul din Frankfurt.

După descoperirea armei, întregul tren a fost controlat cu ajutorul câinilor poliţişti. Ulterior, poliţia a anunţat că nu au fost descoperite alte obiecte periculoase la bordul trenului.

Majoritatea pasagerilor şi-au continuat călătoria cu alte trenuri. După încheierea verificărilor la Frankfurt, trenul implicat în acest incident a plecat spre Munchen în jurul orei locale 17:20 (16:20 GMT).


679 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings