Olguța Vasilescu nu mai vrea ministru: După o discuție cu Liviu Dragnea am luat hotărârea să-mi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Olguța Vasilescu nu mai vrea ministru: După o discuție cu Liviu Dragnea am luat hotărârea să-mi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării

de C.D. Marţi, 12 februarie 2019, 19:48
- a A+
Imagine
​Olguta Vasilescu anunță că a decis să-și retragă candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Anunțul vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis a refuzat de patru ori numirea sa."Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE", a explicat ea, într-o postare pe Facebook.

Olguța Vasilescu spune că își va continua mandatul de deputat PSD, mulțumindu-le lui Dragnea și Dăncilă pentru susținere.

"Sper că președintele Klaus Johannis va numi URGENT viitoarea nominalizare pentru funcția de ministru din partea partidului care a câștigat alegerile parlamentare, renunțând la blocarea Guvernului României prin încălcarea repetată a legilor și Constituției, in condițiile in care personajul care i-a provocat atâta îngrijorare dispare din ecuație", a mai spus ea.

Joia trecută, președintele Klaus Iohannis a respins pentru a patra oară numirea Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării și i-a transmis premierului o scrisoare în care îi cere să vină cu o nouă propunere pentru acest portofoliu. Șeful statului a motivat că Olguța Vasilescu nu are pregătirea necesară pentru această funcție. De asemenea, Iohannisi-a imputat declarațiile controversate, atacurile virulente la persoană și presiunile asupra justiției.


11894 de afisari


Gogutza
Ochii_pe_voi [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 20:09
+20/22
Gogutza peremista a promis marea cu sarea si a făcut un r*h*t. Măririle salariale au dus la o inflatie si a distrus finantele României. Marirea pensiilor, kanci. In schimb gaitza a fost una dintre cele mai nesimtite si impertinente trompete ale gastii de hoti din care face parte.
Vrajeala
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 20:13
+20/22
A facut-o neamtul de ras, a blufat dar nu i-a mers si acum a pierdut dar nu are tupeu sa recunoasca. Cu toate amenintarile PSD reprezinta definitia esecului.
inca 29 de comentarii comenteaza
Cookie Settings