Nicolae Ciucă, introdus ca parte în procesul MApN-Iohannis. Generalul va fi citat la termenul viitor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716vineri 10 iul 2020

Nicolae Ciucă, introdus ca parte în procesul MApN-Iohannis. Generalul va fi citat la termenul viitor

de V.M. Marţi, 12 februarie 2019, 17:42
- a A+
Imagine
Un judecător al Curții de Apel Bucureşti (CAB) a decis, marţi, introducerea generalului Nicolae Ciucă ca parte în procesul în care Ministerul Apărării Naţionale cere anularea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării, informează Mediafax.


Generalul Nicolae Ciucă va fi citat la termenul de pe 26 februarie a procesului prin care Ministerul Apărării Naţionale (MApN) cere anularea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării.

"Instanța are în vedere pe scurt faptul că atât actul atacat, cât și o eventuală soluție interferează de plan cu cariera militară a ofițerului Ciucă, soluția ce ar urma să se pronunțe urmând să influențeze drepturi și libertăți ale acestuia, iar dreptul la un proces echitabil impune ca un litigiu să fie avute în vedere drepturile persoanelor", a declarat judecătorul.

Totodată, judecătorul a pus în vedere reprezentantului Ministerului Apărării Naționale şi celui Administraţiei Prezidenţiale să aibă în vedere o eventuală înţelegere amiabilă. "Să vă gândiți și la varianta împăcării", a transmis magistratul.

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a depus la Curtea de Apel Bucureşti două acţiuni în contencios administrativ având acelaşi obiect: "anulare act administrativ + suspendare dec. nr. 1331/28.12.2018".


2405 afisariMizerabililor!
Rescator [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 17:57
+1/1
Este pentru prima dată in Istoria țărilor din Emisfera
Nordică când un amărât de judecător corupt și
șantajabil hotărăște la ordinul Mafiei Roșii,Cupola
Ciumei Roșii cine să fie Șeful Statului Major al Apărării.Și ca circul să fie deplin este chemat,pentru
a fi umilit,ca martor, Gl.Ciucă.De fapt este o batjocoră
grosolană și o umilire cosmică a intregii Armate.
Autorii mizeriei:Daddy Vitamină,Docila și pocăitul
Leș!Sper ca militarii in activitate să nu uite!
comenteaza
Cookie Settings