Peste 100 de persoane au murit în India după ce au consumat alcool contrafăcut - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4172miercuri 27 mai 2020

Peste 100 de persoane au murit în India după ce au consumat alcool contrafăcut

de V.M. Marţi, 12 februarie 2019, 0:31
- a A+
Imagine
Cel puțin 100 de persoane au murit în două state din India după ce au băut alcool contrafăcut, au anunțat luni autoritățile locale, menționând că este cel mai grav caz de acest gen din ultimii ani, relatează Mediafax citând Reuters.


Decesele au fost înregistrate în statele Haridwar și Uttarkhand. Persoanele intoxicate în urma consumului de alcool s-au plâns de dureri de stomac și probleme respiratorii, au transmis oficialii locali și medicii.

Polițiștii au arestat patru persoane considerate responsabile de fabricarea și distribuirea alcoolului contrafăcut, a anunțat Janmaijai Prabhakar, reprezentant al departamentului de poliție din Haridwar.

"Numărul persoanelor decedate în statul Haridwar a ajuns la 36, iar 18 persoane sunt sub tratament", a adăugat Janmaijai Prabhakar.

Decesele cauzate de consumul de alcool fabricat ilegal, cunoscut în India sub denumirea de "băutură de țară", sunt frecvente din cauza faptului că oamenii nu își permit.

Bilanțul actual este considerat cel mai mare din ultimii opt ani. În anul 2011, 172 de persoane au murit în statul Bengalul de Vest, situat în estul Indiei.


217 afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings