Iranul ameninţă cu distrugerea unor oraşe din Israel / Netanyahu avertizează la rândul său Teheranul - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Iranul ameninţă cu distrugerea unor oraşe din Israel / Netanyahu avertizează la rândul său Teheranul

de V.M. Luni, 11 februarie 2019, 23:29
- a A+
Imagine
Un comandant al Gardienilor Revoluţiei a avertizat că Iranul va distruge oraşe din Israel dacă va fi atacat de Statele Unite, dar premierul israelian Benjamin Netanyahu a replicat ameninţând cu distrugerea naţiunii iraniene.


"Statele Unite nu au curajul de a trage un singur glonţ spre noi în pofida tuturor capabilităţilor militare pe care le deţin. Dar, dacă ne atacă, vom şterge de pe faţa pământului oraşele Tel Aviv şi Haifa", a declarat generalul iranian Yadollah Javani, citat de agenţiile de presă IRNA şi Reuters, transmite Mediafax.

Yadollah Javani, membru al Biroului politic al Gardienilor Revoluţiei din Iran, a făcut aceste declaraţii cu ocazia unei ceremonii pentru marcarea a 40 de ani de la Revoluţia islamică de la Teheran.

În replică la declaraţiile oficialului militar iranian, premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat Iranul că, dacă va ataca Israelul, "va fi ultima aniversare a Revoluţiei islamice pe care o celebrează".

"Eu nu ignor ameninţările regimului iranian, dar nici nu sunt intimidat de ele", a afirmat Benjamin Netanyahu, citat de cotidianul Times of Israel. "Dacă acest regim face eroarea teribilă şi încearcă să distrugă oraşele Tel Aviv sau Haifa, nu va reuşi, dar va fi ultima aniversare a Revoluţiei islamice pe care o celebrează. Ar trebui să ţină cont de acest lucru", a spus Netanyahu.


4241 de afisari


Aha
imi_pasa_de_romania [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 23:59
+6/12
Parca era vorba ca Iran nu are arme de distrugere in masa. Desi nici cu Israel nu imi este rusine.
Au ajuns toti sa cunoasca ce-s alea "arme" si acum se dau mari razboinici cand sunt inconjurati de fraieri gata sa-si dea viata pentru ei. Si daca te intalnesti cu ei singuri pe o alee intunecata la pariu nu stiu cum sa scape mai repede.
e din cauza aniversarii Revolutiei
albik [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 10:07
+5/5
declaratii razboinice de consum intern.
inca 6 comentarii comenteaza
Cookie Settings