VIDEO Indonezia: Scuze publice după ce poliția a folosit un șarpe pentru a interoga un hoț de telefoane mobile - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732duminică 20 oct 2019

VIDEO Indonezia: Scuze publice după ce poliția a folosit un șarpe pentru a interoga un hoț de telefoane mobile

de G.S. Luni, 11 februarie 2019, 9:36
- a A+
Imagine
Poliția indoneziană și-a cerut scuze și a promis că va lua măsuri disciplinare după ce câțiva ofițeri au pus un șarpe în jurul gâtului unui suspect pentru a-l face să mărturisească într-un interogatoriu din cea mai estică zonă a țării, Papua, transmite Reuters.Un video care circulă online arată un bărbat chestionat în privința unor telefoane mobile furate, în timp ce acesta are mâinile legate la spate și țipă înfricoșat în timp ce un polițist îi aduce șarpele spre față."De câte ori ai furat telefoane mobile", întreabă anchetatorul. "De doar două ori", răspunde suspectul.

În clip, se aude o voce ce îi ordonă bărbatului să deschidă ochii și, la un moment dat, amenință că îi va băga șarpele în gură și în pantaloni.

Șeful poliției din Jayawijaya, Tonny Ananda Swadaya, a transmis scuze într-un comunicat de presă, spunând că "anchetatorul nu a acționat în mod profesionist".


3265 de afisari


Lol
mitg [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 9:57
+4/4
Nu cred ca va mai fura respectivul telefoane de-acum incolo.
Posibil..
Alius [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 12:48
+1/1
Poate se apuca de furat altele...
comenteaza
Cookie Settings