Un bărbat de 103 ani a supraviețuit după ce a sărit pe fereastră din cauza unui incendiu izbucnit într-un sanatoriu - Hotnews Mobile
1 € 4,7536 1 USD 4,3186marţi 15 oct 2019

Un bărbat de 103 ani a supraviețuit după ce a sărit pe fereastră din cauza unui incendiu izbucnit într-un sanatoriu

de DG Luni, 21 ianuarie 2019, 11:32
- a A+
Un bărbat de 103 de ani a sărit pe fereastră pentru a se salva dintr-un incendiu izbucnit la prima oră a zilei de duminică în rezerva sa dintr-un sanatoriu din nordul Germaniei, informează Agerpres, citând DPA.Incendiul a izbucnit la scurt timp după miezul nopţii, iar bărbatul a sărit de la fereastra camerei sale pentru a scăpa de flăcări, a indicat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Vârstnicul a supravieţuit căderii, însă a suferit leziuni grave şi a fost dus la spital. Din primele informaţii nu reiese clar dacă leziunile au fost provocate de flăcări sau de cădere.

Ceilalţi aproximativ 30 de rezidenţi ai sanatoriului din oraşul Lübeck au fost nevoiţi să evacueze clădirea. Pompierii au reuşit într-un final să stingă focul.


1023 de afisari


Mortala chestia asta!
Habermas [utilizator], Luni, 21 ianuarie 2019, 12:00
0/0
eeer ... corectez: Vitala chestia asta!

PS. Pai daca nu este clar ca leziunile sunt de la cadere mi se pare clar ca sunt de la ce s-a intamplat in camera. Cum nu este clar ca sunt leziuni de la flacara, inseamna ca omul a avut o reactie prompta: cand a vazut (sau crezut) ca nu poate iesi pe scari, a trecut prin camera si geam direct in afara, leziunile fiind de la contactul cu mobilele si alte obiecte din camera.

PS2. La varsta asta, probabil a ajuns facand sport. Asa ca probabil este obisnuit cu caderile si a avut reflexele bune.

Morala: Faceti miscare ca sa ajungeti la 103 ani sa sa supravietuiti si mai departe!

:)
comenteaza
Cookie Settings