Prima ședință a coaliției din acest an. Dragnea și Tăriceanu discută azi despre buget și strategia în conflictul cu Iohannis - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732duminică 20 oct 2019

Prima ședință a coaliției din acest an. Dragnea și Tăriceanu discută azi despre buget și strategia în conflictul cu Iohannis

de C.D. Luni, 21 ianuarie 2019, 10:46
- a A+
Imagine
Președinții PSD și ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, vor avea luni o ședință de coaliție pentru a discuta despre proiectul bugetului pentru anul 2019, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax. O altă temă ar putea fi atacarea la CCR a refuzului președintelui de a numi miniștrii Dezvoltării și Transporturilor."Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se va întâlni în cursul zilei de luni cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, subiectul principal de discuție fiind bugetul de stat", au precizat pentru Mediafax surse politice. De asemenea, un alt subiect de discuție va fi strategia pentru noua sesiune parlamentară, au mai susținut sursele citate.

"Este posibil ca cei doi să vorbească și despre oportunitatea ca Guvernul să atace la CCR refuzul președintelui de a-i numi pe Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici la Dezvoltare și Transporturi", au mai afirmat sursele citate.

Ședința care urmează să aibă loc luni va fi prima ședință a coaliției din anul acesta, cei doi lideri ai coaliției întorcându-se recent din concediu. Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, nu va participa însă la ședință, fiind prezent la Bruxelles, în cadrul Președinției Consiliului UE.


1800 de afisari


Cine cu cine discută!
asavreau [utilizator], Luni, 21 ianuarie 2019, 12:44
+4/4
Dragnea cu Tăriceanu!Prostii.Dragnea spune și Tăriceanu își ia notițe,eventual mai vine cu câte o scuză când Dragnea îi mai trage un șut pentru o nefăcută.
Ori de câte ori se intălnesc cei doi
Rescator [utilizator], Luni, 21 ianuarie 2019, 18:10
+1/1
ipochimeni rusofili urmează noi nenorociri pentru
Romănia.Poate ne trezim intr-un târziu!?
comenteaza
Cookie Settings