Australian Open: Programul de duminică al sportivilor români - Bara și Niculescu vor evolua în optimile probei de dublu - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Australian Open: Programul de duminică al sportivilor români - Bara și Niculescu vor evolua în optimile probei de dublu

de Diana Ene Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, 16:57
- a A+
Imagine
Irina Bara şi Monica Niculescu vor juca, duminică, în optimile probei de dublu feminin de la Australian Open. În programul zilei figurează şi Irina Begu, Horia Tecău şi Mihaela Buzărnescu la dublu mixt şi Nicholas David Ionel la juniori, scrie News.ro.Bara şi Niculescu vor juca în al doilea meci de pe Margaret Court Arena, după o confruntare de dublu masculin, programată la ora 02.00. Cele două românce vor întâlni perechea Raquel Atawo/Katarina Srebotnik (SUA/Slovenia), cap de serie numărul 9.

La dublu mixt, Irina Begu şi Horia Tecău vor juca în primul tur cu echipa Nicole Melichar/Bruno Soares (SUA/Brazilia), cap de serie numărul 2, în meciul trei de pe terenul 1573.

În ultimul meci de pe terenul 8, tot în primul tur la dublu mixt, Mihaela Buzărnescu şi austriacul Oliver Marach (cap de serie 4) îi vor întâlni pe Bethanie Mattek-Sands şi Jamie Murray (SUA/Marea Britanie).

La juniori, Nicholas David Ionel va juca în primul tur cu canadianul Liam Draxl, favorit 15, în meciul trei de pe terenul 19.


1360 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings