O profesoară din Cluj, reclamată că a predat elevilor de clasa a III-a o lecție în care a folosit cuvântul "foot" - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019
Sectiune sustinuta de MedLife

O profesoară din Cluj, reclamată că a predat elevilor de clasa a III-a o lecție în care a folosit cuvântul "foot"

de C.D. Vineri, 18 ianuarie 2019, 20:05
- a A+
Imagine
Anchetă neobișnuită în cazul unei profesoare de limba engleză din Cluj. Aceasta a fost reclamată că a folosit cuvântul "foot" când a predat elevilor de clasa a III-a lecția despre părțile corpului. Și pentru că "oo" se pronunță "u", mama unui elev a reclamat-o că folosește cuvinte obscene."Sunt profesoară de limba engleză. Am avut lecția "Human body" la clasa a III a. Cuvantul "foot" (care se regăsește în carte) în limba engleză înseamna "picior, laba piciorului". Acest cuvânt se pronunță "fut", doi de "o" în limba engleză se citesc "u". În ultima saptămână de școala din decembrie, a venit la scoală mama unui elev să mă reclame pe motiv că folosesc cuvinte vulgare la oră. Doamna nici măcar nu a venit la mine, s-a dus direct la director", povestește ea prin intermediul unei postări Facebook.

Potrivit sursei citate, lucrurile nu s-au rezolvat, chiar dacă i s-a explicat mamei elevului întreaga situație. Porofesoara a primit o invitație la Inspectoratul Școlar pentru a da explicații.

Valentin Cuibus, inspectorul școlar general din ISJ, a confirmat pentru Ziar de Cluj existența sesizării. "Într-adevăr există o sesizare formulată împotriva unei profesoare de limba engleză. Din păcate așa este birocrația. Trebuie să respectăm procedura și să facem verificări. Săptămânal primim sesizări similare. Nu există motive de îngrijorare. Sunt convins că se va lămuri situația", a declarat Valentin Cuibus.
MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!


31496 de afisari


Reciproc
ber [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 20:55
+40/40
Si englezii ne-au reclamat pe noi ca folosim cuvantul
fac: eu fac bine!
numele mamei era cumva Dancila?
kent8 [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 20:26
+35/39
doar asa s-ar explica..
inca 44 de comentarii comenteaza
Cookie Settings