Cazul înregistrăzilor de la DNA Oradea: Unul dintre procurori a făcut plângere penală la Secția de anchetare a magistraților - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Cazul înregistrăzilor de la DNA Oradea: Unul dintre procurori a făcut plângere penală la Secția de anchetare a magistraților

de V.M. Vineri, 18 ianuarie 2019, 18:56
- a A+
Imagine
Procurorul Cristian Ardelean de la DNA Oradea a făcut o plângere penală la Secția de investigare a magistraților din Parchetul General prin care cere să fie identificată persoana care a făcut înregistrările realizate în cadrul DNA Oradea și în care se vorbește de "liniștirea" judecătorilor, scrie Mediafax.Procurorul Cristian Ardelean de la DNA Oradea a declarat vineri seară, pentru Mediafax, că a făcut o plângere penală la Secția de investigare a magistraților din Parchetul General prin care cere să fie identificată persoana care a făcut înregistrările realizate în cadrul DNA Oradea și în care se vorbește de "liniștirea" judecătorilor.

"Am anunțat încă de atunci că voi depune o sesizare la Parchetul General, nu împotriva unei persoane, ci pentru a afla cine a făcut acea înregistrare. Nu este împotriva unei persoane anume", a precizat procurorul.

Și judecătorul Florica Roman de la Curtea de Apel Oradea a solicitat conducerii DNA să clarifice public dacă procurorii de la Oradea au dat curs sau nu planului de a "băga frica în judecători" făcându-le dosare penale, date fiind declarațiile procurorilor Ciprian Man și Cristi Ardelean.

Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a deschis și un dosar penal având ca obiect conținutul înregistrării din interiorul DNA Oradea, în urma denunțului unui ONG, procurorii dispunând începerea urmăririi penale in rem în această cauză. Mai mulți procurori de la Oradea au fost audiați în acest dosar.


2401 afisari


Au mai fost situatii d'astea
newlook [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 20:00
+3/3
Au mai fost situatii d'astea. Acum cativa ani, in Canada, hotul (care a cazut si si-a rupt soldul la iesirea din casa unde furase) a dat in judecata proprietarul ca nu a deszapezit treptele casei sale.

Dar povestea e din Canada si s-a terminat ca in Canada. Judecatorul a ras de s-a umflat si i-a mai dat un supliment de puscarie hotului.

In Romania, asta de la DNA trebuie trimis urgent in Consiliul Suprem al Magistraturii, partea procurareasca. Standardele de nesimtire sunt atinse pentru asa o avansare!
comenteaza
Cookie Settings