Ghiță, Andronic și Gușă, fotografiați la Belgrad / Gușă: Următoarele discuții vor avea loc la București, cu toată lumea - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Ghiță, Andronic și Gușă, fotografiați la Belgrad / Gușă: Următoarele discuții vor avea loc la București, cu toată lumea

de Red Vineri, 18 ianuarie 2019, 17:07
- a A+
Imagine
Sebastian Ghiță, Dan Andronic și Cozmin Gușă s-au întâlnit vineri la Belgrad, discuția vizând, potrivit patronului de la Realitatea TV, problemele economice cu care se confruntă mass-media.O fotografie a fost publicată pe contul de Facebook al lui Dan Andronic , alături de comentariul:

"La Belgrad, împreună cu niște prieteni. Înconjurați de civili. Civili everywhere \uD83D\uDE42
Am vorbit doar despre media. Amănunte să dea Cozmin. El e purtătorul de cuvânt.
Later edit. Burci nu a putut să vină".

Contactat de HotNews.ro, Cozmin Gușă a afirmat că întâlnirea de la Belgrad a avut loc în continuarea uneia de la București, din noiembrie, în care, potrivit reprezentantului Realitatea, mai multe entități media au încercat să caute soluții pentru probleme economice comune - salarizare, must carry, bani pentru conținutul online.

Cozmin Gușă a spus că, la Belgrad, discuția a avut loc joi seară, iar vineri a avut loc întâlnirea "la șpriț".

Ce a spus Gușă pentru HotNews.ro:
  • Am avut o întâlnire în noiembrie, cu mai mulți patroni din presă, a fost prezent și postul România TV prin director, să inițiem o mișcare ca să ne apărăm drepturile mai bine, de la financiar la salarizare și altele. Plus, televiziunile de știri să primească și ele bani de la cabliști (n.red.: să se retragă din must carry - după modelul Pro TV, Antene, Kanal D / să renunțe la statutul de stații libere la retransmisie și cabliștii să plătească pentru a le prelua. Discuțiile posturilor de știri pe această temă sunt, din informațiile HotNews.ro, vechi de câțiva ani)
  • Am discutat atunci și despre site-uri, să primească o parte din banii încasați de guvern de la companiile de telefonie, având în vedere că traficul online e făcut în baza accesării de către utilizatori a site-urilor de știri.
  • În plus, am discutat că munca jurnalistului e supraimpozitată și nu i se recunoaște că face o muncă creativă.
  • A fost discuția atunci, acum am luat deciza că trebuie să ne organizăm, să facem demersuri publice pentru ca cel puțin în cele trei categorii - banii de la cabliști, salarizare conform muncii de creație a jurnaliștilor, bani pentru site-urile de știri din taxele pe care guvernul le ia de la operatorii de telefonie - să realizăm ceva. Următoarele discuții vor avea loc la București, cu toată lumea.


11073 de afisari


Joi seara...
gabone [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 17:16
+25/25
Fraierii stateau si se uitau 10 min in gol sa faca audienta Realitatii.. iar realitatea (cu litera mica) era la sprit cu un fugar in Serbia discutand despre bani..
Cin‘ se aduna!
Stef_and [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 17:21
+19/19
Toate gunoaiele sw aduna intr-un loc.
Asa e si cu astia.
inca 12 comentarii comenteaza
Cookie Settings