Patru români au murit, iar altul este în stare gravă după ce autoturismul cu care fugeau de agenţi de poliţie a intrat în coliziune cu un autocamion, în sudul Italiei, afirmă surse citate de presa italiană, preluată de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Accidentul s-a produs pe Drumul naţional Telesina 372, în apropierea localităţii Alvignano, în regiunea Campania, la nord de oraşul Napoli.

Şoferul unui vehicul Skoda a refuzat să oprească la semnalele agenţilor de poliţie. Agenţii de poliţie au început să urmărească vehiculul. După aproximativ 20 de kilometri, şoferul Skodei, în care aflau în total cinci persoane, a încercat să depăşească un TIR, dar, pentru a evita un alt vehicul care venea din sens opus, a intrat sub autocamionul pe care încerca să îl depăşească.

Patru dintre persoanele din autoturismul Skoda au murit, iar una este în stare gravă. Cele cinci persoane sunt români, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de publicaţiile La Repubblica şi Il Mattino, precum şi de site-urile ImolaOggi.it şi Sussidiario.net.