Lavrov: Vladimir Putin a acceptat acum o lună ca Germania să supravegheze strâmtoarea Kerci, dar nemții nu au venit până acum - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Lavrov: Vladimir Putin a acceptat acum o lună ca Germania să supravegheze strâmtoarea Kerci, dar nemții nu au venit până acum

de G.S. Vineri, 18 ianuarie 2019, 14:19
- a A+
Imagine
Ministrul de externe Sergei Lavrov a declarat vineri că Vladimir Putin a acceptat oferta cancelarului Angela Merkel de a trimite experți care să monitorizeze strâmtoarea Kerci de lângă Crimeea, transmite Reuters.Lavrov a afirmat că Putin a acceptat propunerea acum o lună, dar germanii nu au sosit nici acum.

Ministrul german de externe Heiko Maas, aflat într-o vizită la Moscova, a spus vineri că strâmtoarea este liberă acum, "asta spun toți cei implicați".

În noiembrie, Rusia a reținut trei nave ale marinei ucrainene și echipajele lor pe Marea Neagră, lângă strâmtoarea Kerci, inflamând tensiunile dintre cele două țări.2059 de afisari


Lavrov vine cu fake news rusesc
emil bobu [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 16:41
+9/9
de aceeasi proasta calitate ca in 1917.
Nu e nevoie de
Rahan5 [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 15:42
-2/12
trimitererea de experti. Ce sa faca expertii ? sa numere picioarele podului de peste stramtoarea Kerci ?.
Daca dobitocul de ministru deutschland-ez de externe Heiko Maas zice ca stramtoarea ,,e libera" nu are decat sa sfatuiasca ucrainienii sa incerce sa intre din nou in stramtoare.
Am si eu un sfat, sa ia Ucrainienii niste vase mai mici si mai vechi petntru ca ultimele au fost destul de costisitoare.
Iar ca echipaj sa tocmeasca niste marinari civili chinezi sau filipinezi pentru ca rusii nu o sa-i inchida prea mult timp pentru ca nu au interes.
De altfel vazand chinezii pe vas poate sa sperie rusii .
In conflictele cu vecinii Chinezi sunt singurii care-i pot speria pe rusi :-))) .
comenteaza
Cookie Settings