Kelemen: Iohannis va intra în turul 2 și va câștiga. Doar Cioloș îl poate învinge - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019

Kelemen: Iohannis va intra în turul 2 și va câștiga. Doar Cioloș îl poate învinge

de Redactia Vineri, 18 ianuarie 2019, 14:03
- a A+
Imagine
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, se declară convins că președintele Klaus Iohannis va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale și atunci va câștiga al doilea mandat. El spune că Iohannis poate fi învins doar de Dacian Cioloș, însă în acest caz "suntem într-un mare necaz".Kelemen Hunor se declară convins că președintele Klaus Iohannis va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, iar în acest caz va câștiga cel de-al doilea mandat, scrie publicația în limba maghiară maszol.ro, citată de Mediafax.

În opinia liderului UDMR, singura persoana care îl poate învinge pe Iohannis este Dacian Cioloș, însă în aces caz "suntem într-un mare necaz".

Kelemen a vorbit și despre faptul că opoziția a încercat să izoleze formațiunea maghiară, iar UDMR a încercat degeaba să poarte discuții cu Partidul Național Liberal, în condițiile în care politicienii PNL au atacat la Curtea Constituțională orice articol în care apărea exprimarea "maghiar", "drepturi lingvistice" sau "utilizarea limbii materne", lăsând senzația că atacă UDMR, dar făcând, de fapt, rău comunității maghiare.

În opinia lui Kelemen, dacă opoziția ar dori să schimbe Guvernul, ar trebui să prezinte o alternativă pentru premier și să aibă un program de guvernare. Kelemen a spus că nu crede că opoziția dorește să guverneze, ci mai degrabă așteaptă alegerile din 2020, sperând să fie votată pentru că oamenii vor fi tot mai nemulțumiți.

Kelemen a făcut aceste declarații joi, la ședința Consiliul Reprezentanților UDMR al organizației teritoriale Trei Scaune – Covasna, în care s-au desemnat delegații la Congresul UDMR din 22-24 februarie.


4614 afisari


presedinte
Soljenitin [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 14:13
+6/6
Iohannis presedinte cu Ciolos premier.
Sau Ciolos presedinte cu Iohannis premier.

Iar apoi rezolvata si problema cu majoritatea asta toxica a psd din parlament si senat.
Necazuri
RobertRO [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 14:16
+4/4
Ma astept ca, la alegerile din 2020, nu doar UDMR sa fie "intr-un mare necaz", ci si toate partidele care - direct sau indirect - au sustinut PSD. Probabil ca "necazul" nu-l va ocoli nici pe PNL.
Sper doar ca, pana in 2020, Dumnezeu sa dea romanilor mintea cea de pe urma alegerilor din 2016.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings