​​SONDAJ Credeți că desantul oficialilor UE la București va avea vreun efect asupra guvernării PSD, pe tema statului de drept? - Hotnews Mobile
1 € 4,7582 1 USD 4,3186luni 14 oct 2019

​​SONDAJ Credeți că desantul oficialilor UE la București va avea vreun efect asupra guvernării PSD, pe tema statului de drept?

de Red. Stiri Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:05
- a A+
Imagine
Liderii europeni au folosit un limbaj sever și prietenos deopotrivă, la București, cu ocazia evenimentelor ce marchează oficial preluarea președinției Consiliului UE de către România. Vineri, președintele CE Jean-Claude Juncker a spus, între altele, că nu poate exista un compromis pe tema statului de drept și, mai precis, a apreciat că o amnistie ar fi un pas înapoi. Joi seară a fost seara lui Donald Tusk, președintele Consiliului, cu ale lui referiri, în limba română, la Dacia, Enescu, Eliade și Duckadam. Din tabăra română, premierul Dăncilă și Florin Iordache au vorbit, la ceremonia istorică de la Ateneu, despre angajamentul european al României și consens, cu referiri la "contextul electoral" pe care "trebuie să-l înțelegem".
  • Sondaj HotNews.ro: Credeți că desantul oficialilor UE la București va avea vreun efect asupra guvernării PSD, pe tema statului de drept?3150 de afisari


Comment sters de user
DiDiRo [anonim], Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:30
+7/7
din pacate ai dreptate.
bancher [utilizator], Vineri, 11 ianuarie 2019, 13:18
+7/9
De aia nu mai poate Dragnea ca vin oficialii UE la Bucuresti. Pun pariu ca nici nu cunoaste forma de administrare a institutiilor europene, ca nu stie diferenta intre Parlamentul European si Consiliul european. (ceea ce e grav ptr un om politic de talia lui).
Pe el il intereseaza legea amnisitiei, sa scape de dosarele penale, sa isi vada linistit de matrapazlacuri,,,nu are treaba cu ce spune UE.
Dar e bine ca au venit, asa vor vedea si romanii de acasa, mai putinei la minte, ca reprezentantii UE nu sunt zbiri, calai, dictatori si membrii ai statului paralel, cum spune Dragnea.
inca 9 comentarii comenteaza
Cookie Settings