​Imagini virale. De ce merg macacii japonezi în şir indian pe cablurile electrice. O înregistrare video din Japonia în care pot fi văzuţi mai mulţi macaci care fac echilibristică pe cabluri în mijlocul unui peisaj hibernal din nordul Japoniei a devenit virală săptămâna aceasta. Imaginile cu zeci de macaci japonezi care merg în şir indian pe cabluri pentru a evita zăpada au fost vizionate de 1 milion de ori de când au fost postate pe Twitter, la 7 ianuarie, relatează Agerpres, citat de Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Nu a cumpărat nimic nou timp de doi ani: revolta unei mame care vrea să arate că poate să-şi crească cei trei copiii fără bani. Mamă a trei copii, o femeie de 34 de ani din Anglia, a decis să nu cumpere nimic nou pentru familia ei în afară de mâncare sau produse de igienă pentru a demonstra că nu are nevoie de bani pentru a-ţi creşte micuţii. Familia trăieşte aproape exclusiv din reutilizarea hainelor care mai pot fi purtate, a jucăriilor şi a altor articole din anii trecuţi, majoritatea achiziţiilor fiind făcute din magazinele de caritate. Aici oamenii donează lucrurile care nu le mai sunt de folos, fiind vândute la preţuri foarte mici, potrivit Adevarul.

O femeie a purtat ani de zile o brățară cu chipul actorilor din telenovela „Rebelde”, crezând că sunt sfinți. O femeie a purtat ani de zile o brățară cu chipul actorilor din telenovela „Rebelde”, crezând că sunt sfinți. Femeia a purtat brățara pe post de mătanie și o folosea de fiecare dată când se ruga fără să știe că acele chipuri nu erau ale unor sfinți, așa cum credea, ci ale actorilor care au jucat în telenovela fenomen „Rebelde”: Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher Uckermann, Alfonso Herrera și Christian Chavez, potrivit Unica.

Ce s-a întâmplat cu băiatul cu "păr de gheață", la un an după ce povestea lui a devenit cunoscută în toată lumea. Wang Fuman, copilul din China de doar 8 ani, a devenit un exemplu pentru oamenii din întreaga lume. În luna ianuarie a anului trecut, el a fost fotografiat după ce a ajuns la școală cu părul înghețat și îmbrăcat cu haine prea subțiri pentru vremea de afară. Acesta mersese 5 kilometri prin viscol pentru a ajunge la școala. Determinarea și dorința lui de a învăța i-au schimbat viața complet. După ce fotografia a devenit virală, mii de oameni au donat bani, haine și alimente pentru el. În total, s-au strâns 38.000 de euro, potrivit Click.

Primele imagini cu drona invizibilă chineză Sky Hawk, în zbor. Seamănă izbitor cu bombardierul american B-2. Noua dronă chineză Sky Hawk a fost prezentată pentru prima dată în zbor de televiziunea naţională chineză. Aparatul are multe în comun cu faimosul bombardier invizibil american B-2. Beijingul a dat publicităţii pentru prima dată un filmulet în care este prezentată în zbor drona de ultimă generaţie Sky Hawk, dezvoltată de complexul militaro-industrial chinez. Drona militară experimentală "invizibilă" este concepută pentru a spori capacităţile armatei chinezei în misiuni de luptă şi de recunoaştere, potrivit Adevarul.