De anul viitor se introduce ratingul fiscal. Firmele vor fi clasificate A, B și C. Cele din categoria A vor avea anumite facilități - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732duminică 20 oct 2019

De anul viitor se introduce ratingul fiscal. Firmele vor fi clasificate A, B și C. Cele din categoria A vor avea anumite facilități

de Florin Barbuta Miercuri, 12 decembrie 2018, 12:40
- a A+
Imagine
Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat miercuri, că vor avea loc modificări pe legislație. El a precizat că au fost făcute câteva amendamente în Parlament la OUG-urile 25 și 89. Astfel, prin una dintre acestea se introduce împărțirea firmelor din România pe trei criterii."Vom cataloga firmele după trei criterii, categorii A, B și C. În prima categorie să fie acele firme care nu au obligații față de terți. Este important pentru mine ca în special cu terții să-ți respecți obligațiile. Deci un comportament corect față de terți față de stat. Dacă tu, firmă, ești în această categorie trebuie să ai anumite facilități, nu știu, nu mai ai controale, finanțările să fie altfel, un tratament care să încurajeze, să ducă la conformare voluntară", a spus Teodorovici.

El a precizat că a trecut amendamentul.

"Nu trebuie să ne uităm la firme după mari, mici și mijlocii. Nu, după felul în care își respectă în piață obligațiile față de stat și față de terți", a explicat ministrul Finanțelor.


4863 de afisari


Cand va deveni si statul de categoria A
L. [utilizator], Miercuri, 12 decembrie 2018, 13:42
+22/22
Domnule ministru,
Cănd va deveni statul român un partener de categoria A, atunci va putea stabili care sunt categoriile pentru ceilalti operatori economici.
Altfel ar fi penibil ca statul sa imparta firmel pe categorii iar el sa se incadreze de la sine, in mod sincer, in categoria C, pentru ca nu isi achita obligatiile.
Parintii mei au de primit de la stat sumele stabilite prin hotarare judecatoreasca, urmare cazului FNI, si nu cred ca vor trai sa apuce asta.
Coborâți în lumea reală, domule ministru...
Categoria A vor fi firmele PSD,
emil bobu [utilizator], Miercuri, 12 decembrie 2018, 13:18
+10/16
in categoria B nu va fi nimeni, in categoria C vor fi firmele neafiliate PSD.

PSD insista sa omoare afacerile oamenilor cinstiti, pentru ca sunt cinstiti si nu dau spaga la partid.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings