Creierul unui ”geniu” din Rusia a fost criogenat, pentru a se ”întoarce la viață” în viitor. Oamenii ruși de știință au criogenat creierul unui ”geniu” care a creat această tehnologie de tip ”Frankenstein”, care pretinde că oferă oamenilor șansa de a se ”întoarce la viață” în viitor. Potrivit Daily Mail, creierul doctorului Iuri Piciughin a fost scos și băgat într-un cocktail de substanțe chimice pe care a inventat-o înainte să fie pus să înghețe la o temperatură de minus 196 de grade Celsius. Savantul a murit la vârsta de 67 de ani în luna noiembrie, din cauza hipotermiei, după ce a căzut afară în urma unui atac de inimă, în Ucraina, la o temperatură de minus 7 grade Celsius, scrie Știrile Protv.

faze tariFoto: Colaj foto

Sunetul vântului pe Marte, înregistrat de sonda InSight. O înregistrare audio, în premieră, a vântului de pe Marte, sub forma unei vibraţii înregistrate de sonda InSight, a fost făcută publică de către NASA, relatează The Guardian. Vântul a determinat vibraţia panourilor solare de pe sonda InSight, această vibraţie fiind înregistrată şi trimisă pe Pământ. Un seismometru de la bordul sondei InSight, precum şi un senzor de presiune au înregistrat suflul vântului, scrie Descoperă.ro.

Beneficiile „bulei” pe Facebook și cum fericirea e la un „unfollow” distanță. Dacă tot petrecem foarte mult timp pe Facebook și niciun scandal nu ne-a făcut să ne ștergem contul, măcar să transformăm experința navigării printr-un flux infinit într-una mai plăcută. Auzisem la un moment dat o întrebare într-un podcast care mi-a rămas în minte. „Îți aduci aminte ultima oară când ai câștigat o ceartă cu un prieten, în sensul că ai început o discuție în contradictoriu și, la final, unul din doi a plecat cu opinia celuilalt?” Dacă ai norocul să te bucuri de prieteni surprinzător de deschiși la minte, s-ar putea ca răspunsul la întrebarea de mai sus să fie „săptămâna trecută” sau „acum trei luni”. În realitatea cotidiană însă, acest lucru nu se mai întâmplă aproape niciodată, potrivit Playtech.

Moș Crăciun și-a făcut apariția într-un muzeu marin din Lituania. Pe măsură ce se apropie sărbătorile, Moş Crăciun îşi face apariţia în cele mai ciudate locuri din lume. Recent a ajuns la un muzeu marin din Lituania, unde vizitatorii l-au putut vedea înotând cu peştii, scrie Știrile Protv.

Şi-a construit navă spaţială ca să zboare pe o planetă imaginară. A cheltuit o căruţă de bani, dar şi-a văzut visul cu ochii! Spaniolul Lucio Ballesteros, de 87 de ani, a devenit celebru la nivel mondial datorită cărţilor sale SF, pieselor muzicale compuse şi canalului de YouTube pe care îl administrează. Recent însă, a apărut pe prima pagină a ziarului „El Pais” după ce şi-a inaugurat farfuria zburătoare din Montoedo, Spania. Visul acesta l-a costat 100.000 de euro. Lucio Ballesteros nu s-a uitat la bani când a comandat proiectul farfuriei zburătoare pe care a construit-o pe proprietatea lui din Montoedo, Spania. Nava a costat 100.000 de euro şi a început lucrările încă din 2007, după ce a obţinut autorizaţia de construcţie, scrie Click.ro.